Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 3,991 ile 4,005 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: 6-0 film afişleri #41261
    blankdilara
    Katılımcı

27348276qe8.jpg
    10hs9.jpg

yanıtla: 6-0 film afişleri #41260
    blankdilara
    Katılımcı

33zm4.jpg
    46377243pp0.jpg

yanıtla: 6-0 film afişleri #41259
    blankdilara
    Katılımcı

59005731md4.jpg
    65877192pk6.jpg

yanıtla: 6-0 film afişleri #41258
    blankdilara
    Katılımcı

18939279ix6.jpg

yanıtla: 6-0 film afişleri #37894
    blankdilara
    Katılımcı

98345753rw6.jpg
    10752667fs5.jpg

yanıtla: Ne oldu oyunu #41257
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]rüzgarda uçmuş gitmiş:w00t:
    rüzgara ne olmuş..??
    [/size]

yanıtla: en son ne zaman??? #41256
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]haftasonu misafir vardı hem sarma hem de börek yaptım:bravo:ellerime sağlık valla çok güzel olmuştu.isteyen arkadaşlara yapıp kargoyla yollarım:laugh::w00t:

heyy sen alttaki en son ne zaman resim yaptın..?[/size]

yanıtla: FB-CSKA Moskova #41227
    blankdilara
    Katılımcı

11yi2.jpg
    [size=medium]CSKA maçından hemen sonra Moskova’dan özel uçakla Türkiye’ye dönen takımımızı havalimanında taraftarımız karşıladı. Sabah saat 04.20’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen yüzlerce taraftarımız özellikle kalemizde bulduğumuz ilk golden sonra sakatlanan Brezilyalı oyuncumuz Edu Dracena için ” I love you Edu, I love you Edu ” diye tezahürat yaparak takım otobüsünün önünde meşale yaktılar. İdari menajerimiz Volkan Ballı’nın taraftarlarla yaptığı kısa görüşmeden sonra taraftarlarımız otobüsün önünü açarak takımımızı kamp merkezine uğurladılar.[/size]

yanıtla: FB-CSKA Moskova #41226
    blankdilara
    Katılımcı

83825331xr9.jpg
    [size=medium]
    Teknik direktörümüz Zico CSKA Moskova maçı sonrasında şu açıklamayı yaptı: “Goller için bireysel hatalar diyebiliriz. Ama rakibimiz bir çok gol kaçırdı. Bu kaçanlar gol gelmeyeceği anlamına gelmiyordu. Biz bireysel hatalar yaptık ve onlar da bir şekilde bizi cezalandırdılar. Çünkü hata yapınca cezalandırılırsınız. Ama oyuncularım sahada buna tepki gösterdiler, skoru kabullenmediler, savaştılar ve yine istediklerini elde etmeyi başardılar. Maçtan sonra oyuncularıma Şampiyonlar Ligi’nde sona gelecek önemli maçların Kadıköy’de olacağını söyledim. Bizim hem deplasmanda hem de evimizde iyi bir performans göstermemiz gerekiyor. Sonuçta bu maçta da o performansı gösterdik ve iyi bir sonuç elde ettik. Edu sakatlandığı için oyundan çıktı. Oyunda kaldığı sürece Yasin bence çok başarılıydı. Lugano’yu çıkartma nedenim ise sarı kartıydı. Yapacağı ufak bir hatada kırmızı kart görebilirdi. Rakibin son dakikalarda kontra atakla geleceğini düşünerek onu oyundan aldım ve Önder’i stopere çekip Yasin’i sağ beke aldım.”

Zico, Kezman’la ilgili eleştirileri ise şu şekilde yorumladı: “Deivid ve Alex benim gözümde forvet oyuncuları. Bugün de golleri onlar attı. İnsanlar çok şeyden memnun değil. İnsanları bu kadar çok dinlesek belki de geçen sene şampiyon bile olmazdık. Ben zaten kendi hatalarımda suçu üzerime alıyorum.”[/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #41225
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]tabii ki de veterinerlik:flowers:

klasik ayakkabı mı yoksa spor ayakkabı mı..?[/size]

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #41224
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]yok tutmadı:happy:

hey senn alttaki en çok siyahla beyazı seviyorsun:w00t::w00t::w00t:[/size]

yanıtla: en son ne zaman??? #41223
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]soru neredeee:happy::icon6:[/size]

yanıtla: SÜPER ÜCLÜLER (sizde ekleyin) #41222
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]sinema * mısır * kola[/size]

yanıtla: en son ne zaman??? #41219
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]en son bir ay önce erkek arkadaşıma aldım:flowers:ama istiyorsan sana da alırım:icon6:

hey sen alttaki en son ne zaman ‘seni seviyorum’ dedin…?[/size]

yanıtla: Ne oldu oyunu #41218
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]doktor da reçete yazmış:w00t:
    reçeteye ne olmuş..?
    [/size]

15 yazı görüntüleniyor - 3,991 ile 4,005 arası (toplam 4,844)