Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 3,991 ile 4,005 arası (toplam 4,597)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: tek kelime ile sen:D #40379
    blankdilara
    Katılımcı
    konyali2007 wrote:
    ölü gibi

ben de ölü gibiyim..ders çalışmaktan beynim ağrıyooo:sm_cry:

yanıtla: Ne oldu oyunu #40377
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]ölmüşlerr:sm_cry:
    ölülere ne olmuş ??
    [/size]

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #40376
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small][/size]çocukluk arkadaşım
    cemşit??

blankdilara
    Katılımcı

[size=small]sen de yap güsell oluyoo..[/size]

yanıtla: en son ne zaman??? #40361
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]ben dans etmem:sleep:

hey sen alttaki en son ne zaman bir kediyi sevdin ??[/size]

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #40360
    blankdilara
    Katılımcı

[size=x-large]kahve[/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #40359
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]ayrannnn:bravo:
    koladan nefret ediyorum:sleep:

sinemada film izlemek mi yoksa tw de izlemek mi ????[/size]

yanıtla: veteriner hekim forumdan pire resimleri #40351
    blankdilara
    Katılımcı

[size=x-large]ne kadar şirinler değil mi:bravo::bravo:[/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #40349
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]kurşun kalem:flowers:

deniz mi havuz mu?[/size]

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #40348
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]limon[/size]

yanıtla: en son ne zaman??? #40347
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]3 gün önce kendim yaptım:flowers:

alttaki en son ne zaman balık tuttun??[/size]

yanıtla: İstanbul Bienali #40346
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Mekanlar:

1. Antrepo No.3, Karaköy
    2. İstanbul Manifaturacılar Çarşısı, Unkapanı
    3. Atatürk Kültür Merkezi, Taksim
    4. Santralistanbul, Eski Silahtarağa Elektrik Santrali, Eyüp
    5. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, Kadıköy

Bienal sergi mekânları 8 Eylül ve 4 Kasım tarihleri arasında Pazartesi hariç her gün 10.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

IMÇ’nin Pazar günleri kapalı olması nedeniyle buradaki projeler Pazar ve Pazartesi hariç her gün gezilebilecek.

Sadece Bienal açılışını takip eden 10 Eylül 2007 Pazartesi günü tüm mekânlar açık olacak.[/size]

yanıtla: İstanbul Bienali #40345
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]Biletler:

10. Uluslararası İstanbul Bienali’nin bilet fiyatı 10 YTL. İlköğretim ve lise öğrencileri ile 65 yaş üstü izleyiciler, öğretmenler, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği üyeleri 5 YTL’lik indirimli biletle izleyebilecekler. Bilet fiyatlarına Bienal Rehberi de dahil!

Üniversite öğrencilerinin İstanbul Bienali sergilerini gezmek için AKM ve Antrepo No.3 girişindeki Koç Holding standlarına üniversite kimlikleriyle başvurmaları yeterli.

Biletler, Biletix, Antrepo No.3 ve AKM, IKSV merkezinden (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu) ve 10 Eylül Pazartesi gününden itibaren Bienal Bilgi Belge Merkezi’nden satın alınabilir.

Rehberli Bienal Turları: Bienal sergi mekânlarından AKM ve Antrepo No.3’te, her gün saat 11.00, 13.30, 15.00 ve 16.30’da düzenlenecek olan Rehberli Turlara katılım ücreti ise yine 10 YTL (giriş biletinden ayrı) olacak.[/size]

yanıtla: İstanbul Bienali #40341
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Çocuklar bienalle tanışıyor

İKSV ve Pace Sanat Merkezi, Koç Holding sponsorluğunda İstanbul Bienali kapsamında çocuk eğitim programları da gerçekleştiriyor. 6-14 yaş grubundaki çocukları müze ve galeri kültürü ile tanıştırmak, sanata ve özellikle çağdaş sanata olan ilgiyi artırmak, temel sanat terimleri ve kavramları ile tanıştırmak amacıyla düzenlenecek çocuk eğitim programları 10. Istanbul Bienali’nin açık olduğu 8 Eylül–4 Kasım tarihleri süresince devam edecek.

9 Eylül Pazar gününden itibaren başlayacak çocuk eğitim programları, Bienalin sonuna kadar, sadece 1-7 Ekim tarihleri arasında haftada 6 gün, diğer haftalar ise Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 2 gün 2’şer grup halinde gerçekleşecek.

3 farklı yaş aralığındaki 20’şer kişilik gruplar, eğitmenlerle birlikte İstanbul Bienali sergilerini gezebilecekler.[/size]

yanıtla: İstanbul Bienali #40340
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]“Rüya Evi”

Koçtaş’ın sponsorluğunu üstlendiği ‘Rüya Evi’ ise Antrepo No.3’ün içine yerleştirilen yükseltilmiş platformlar ve çevrelerindeki işlerden oluşuyor.

Bu sergi Bienal izleyicisine gece aktivitelerini sergi aracılığıyla deneyimleme fırsatı sunacak: Rüya görmek, hayal kurmak, çalışmak, uyumak.

“Rüya Evi”, Antrepo No.3’ün gündüzleri açık olduğu günlere ilave olarak her Cuma ve Cumartesi akşamı 20.00-04.00 saatleri arasında izleyicileri özellikle bekliyor olacak.[/size]

15 yazı görüntüleniyor - 3,991 ile 4,005 arası (toplam 4,597)