Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=small]evet:flowers:
hey alttaki şuanda üzerinde lacivert bişee var:mellow:[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]çok önemli bişee vardı da mecburan aramak zorunda kaldım:bravo:
sen alttaki önüne sevmediğin bir yemek gelmiş,sen de kimseye çaktırmadan gidip çöpe dökmüşsün…yazık değil mi yaa..dünyada o kdr aç insan varken:sm_cry:[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-large]iş:bravo::bravo:
süt mü ayran mı ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]toprağı böcekler işgal etmiş..
böceklere ne olmuş ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]inşlh artar:laugh::icon6:[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]geçen sene:bravo:
alttaki en son ne zaman birisine iyilik yaptın??[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]arkadaşım
tolga ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]bitkin,gergin,yorgun gözyaşlarım…[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]tabur[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]Ragıp Savaş tiyatrodan ayrıldı:sm_cry:
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tiyatroları sezonu istifayla açtı. Üç yıldır Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tiyatroları’nın genel sanat yönetmeni olarak görev yapan Ragıp Savaş istifa etti. Ragıp Savaş, istifa gerekçesi olarak kendisine ve ailesine yeterli zamanı ayıramamasını gösterdi. Savaş, “Üç yıl boyunca gece gündüz işçi gibi çalıştım. Ancak çok yoruldum. Sanat yönetmenliği son derece zor bir iş. Ben ayrıca yılda en az iki ya da üç oyun oynayan bir oyuncuyum. Bu üç yıl içinde sahneden uzak kaldım. Sahneye ayak basmak istiyorum” dedi.
Savaş’ın geçen yıl yönetmenliğini Mehmet Ergen’in yaptığı ‘Gerçek Müfettiş Hound’ adlı oyunu son anda repertuvardan çıkarması tartışmalara neden olmuştu. Pek çok sinema filminde ve televizyon dizisinde rol alan Ragıp Savaş, şu sıralar ‘Kurtlar Vadisi’nde Fuat Tamer Tataroğlu karakterini canlandırmakta.[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]İstanbul’da iki Bağdat Müzesi
İstanbul Bienali’nde Michael Rakowitz’in ‘Görünmeyen Düşman Varolmamalı’ başlıklı işi ile diğeri ‘Melez Anlatılar’ sergisinde İrfan Önürmen’in kurduğu ‘Yeni Bağdat Müzesi’ Irak’ta yaşananların bir uzantısı olarak 2003’te yağmalanan Bağdat Müzesi’ne göndermede bulunuyor..[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]Ferit Edgü 30 yıl sonra Hakkâri’ye döndü
Ferit Edgü, 30 yıl sonra yeniden Türkiye’nin en doğusuna, Hakkâri’ye dönüyor. 1977’de ‘O (Hakkâri’de Bir Mevsim)’ romanını yayımlayan ve Türkiye’nin doğusuna, sarp dağlarına, umarsız insanlarına bir ağıt yakan Edgü’nün aynı coğrafyada geçen ‘Yaralı Zaman’ adlı anlatı kitabı yayımlandı. ‘Bir Doğu Yolculuğundan Notlar’ altbaşlığıyla Can Yayınları’ndan çıkan kitapta Edgü, Melih Cevdet Anday’ın “Gerçeğin
inanılmaz bir düşe dönüştüğü, şaşırtıcı bir öykü” diye tanımladığı ve Erden Kıral tarafından beyazperdeye aktarılıp 33. Berlin Film Festivali’nde, aralarında Gümüş Ayı’nın da olduğu beş ödül kazanan ‘Hakkâri’de Bir Mevsim’in tersine bu kez hiç de düşsel olmayan bir Hakkâri anlatıyor.[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]evrim[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]:bravo:hepsi de mükemmel:bravo:[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]yoq valla:flowers:
hey sen alttaki çok yakışıklısın..[/size]
- YazarYazılar