Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 4,381 ile 4,395 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: HERKES MSN NİCKİNİ YAZSIN #40028
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]inter kadıköy sana extra large..[/size]

yanıtla: en son ne zaman??? #40027
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]hatırlamyrm:unsure:

pişttt alttaki en son ne zaman bir fuara gittin?[/size]

yanıtla: FORUM GÜNLÜGÜ #40026
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]bu günlük işi çok güsel yaa:bravo:[/size]

yanıtla: tek kelime ile sen:D #40025
    blankdilara
    Katılımcı

[size=x-small]birascık sinirli[/size]

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #40024
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]iğde[/size]

yanıtla: Hey Alttaki Sana Tavsiyem var #40023
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]tmm ya ne kızıyorsn:sleep::sleep:

sen alttaki ilk günden okulu kırmaya kalkmaaa:w00t:[/size]

yanıtla: seytan diyor ki….. #40022
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna
    anlat içinden geçenleri
    BEN DEMİYORUM VALLA KENAN DİYOO:bravo:
    [/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #40021
    blankdilara
    Katılımcı

[size=xx-large]:icon12:FENERBAHÇE:icon12::icon12:
    matematik mi,geometri mi ??
    [/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #40020
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]
    Oyuncularımızdan Deivid de Souza, Inter maçında kazanma isteklerini gösterip çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, eleştirildiği dönemlerde Fenerbahçe’de ayrılmayı hiç düşünmediğini ifade etti. Adaptasyon sürecini atlattığını ve istediği futbolu oynadığını belirten Devid, bunda mevki değiştirmesinin de rolü olduğunu söyledi.

Sabah antrenmanından sonra Samandıra’da basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Devid de Souza, söze Inter maçıyla başladı. Devid, “Inter maçında aldığımız galibiyet çok anlamlı ve önemliydi. Kazanma isteğimizi gösterdik. Gerçekten bir takım ruhuyla oynadık. Umarım bunu istikrarlı bir şekilde devam ettiririz. Önümüzde şimdi Bursa maçı var bunu düşünüyoruz” dedi. Attığı muhteşem golü de anlatan Devid, “Savunma oyuncuları paslaşmayla başladı. Carlos’a verdim şut attı. Kezman’ın önünde kaldı. Alex çizgiye inip güzel bir orta yaptı. Ben de son vuruşu yaptım. Önemli olan bu golün anlamlı 3 puanı getirmesiydi. Ben her sahaya çıkışımda öncelikle takımıma faydalı olmaya çalışıyorum. Savaşıyorum, koşuyorum mücadele ediyorum. Tabii ki, gol atmak güzel ama bazen istediklerinizin hepsi olmuyor. Son maçta hırsımı arzumu bir golle taçlandırdım. Bu nedenle ayrı bir mutluluk yaşıyorum” dedi.

Devid, “Eleştirildiğin dönemlerde takımdan ayrılmayı hiç düşündü mü?” şeklindeki bir soruyu ise, “Böyle bir şey kafamdan hiç geçmedi. 3 yıllık kontratım var. Geçen yıl yönetim benden biraz daha etkili olmamı istiyordu. Zico da sürekli yanımda olarak destek oldu. Bugünlerde daha iyi oynamaya başladım. Bunda hem yönetimin, hem de hocamın büyük katkısı var. Kendi ülkemde beni herkes tanır, futbolumu bilir. Burada belli bir zaman aldı adapte olmam. Ama ne mutlu ki bu zor dönemi tam anlamıyla atlattım ve istediğim futbolu oynayabiliyorum. Gol ve goller geldikçe bu da benim için daha güzel oluyor” şeklinde yanıtladı.

Devid, “Geçen yıl forvet oynuyordun. Bu yıl orta alanda oynuyorsun. Daha etkili olmanda bunun etkisivar mı?” şeklindeki soruyu ise, “Kesinlikle etkisi var. Orta alanda oynadığım için kaleye yüzüm dönük oluyor. Bu şekilde özelliklerimi daha fazla ön plana çıkarabiliyorum. Alex ve Kezman ile duvar pasları yaparak, dikine oynayabiliyorum. Bu da daha kolay adapte olmama katkı sağladı. Forvet oyuncusuyken de zaten hep kenarları kullanıp, topla duvar pası yapıp ikili oynamayı tercih ediyorum. Forvete yönelik orta saha gibi hissediyorum kendimi. Daha önce de orta alanda, Corinthians’da oynamıştım. Zico’ya bunu söyledim. Orta alanda da oynayabileceğimi. O da böyle bir durum oluştuğunda bana söyledi. Ben de problem yok dedim. Ben her zaman Kezman’a hem saha içinde, hem saha dışında destek oluyor, sürekli konuşuyor ona moral vermeye çalışıyorum. O da üzerine düşen görevi yapıyor” diyerek cevaplandırdı.

Zor dönemleri nasıl atlattığı ve ayağa kalkmasına kimlerin yardımcı olduğu yolundaki soruları ise Devid, “Benim için zor bir dönemdi. Çünkü iyi oynamadığımı ben de biliyordum. Beklentiler yüksekti. Taraftarın tepkisi normaldi. İyi oynanmadığı sürece sizden hoşnut olmamaları ve bunu göstermeleri çok doğal. Her futbolcunun başına gelir bu tür dönemler. Zor dönemde ailem tabii ki bana en çok desteği verenlerden biriydi. Eşim ve iki çocuğum sürekli terapi uyguladılar bana. Zico, Sant’anna, Eurico, bu dönemi atlatmamı kolayca sağladılar” diyerek yanıtladı.

Appiah düzelince yedeğe düşme korkusu olmadığnı belirten Devid, “Ben futboluma yaptıklarıma güveniyorum. Tercih Zico’nundur. Ama kesinlikle herhangi bir korkum yok” dedi.

Devid, lig ve Şampiyonlar Ligi’ndeki performans farklılığını ise, “Tabii ki bir takım karşınıza daha defansif anlamda çıkarsa, bir gol attığında bunu korumaya çalıştığında, sizin de ona karşı oynadığınız futbol farklı oluyor. Şampiyonlar Liginde daha kaliteli ekiplere karşı oynuyorsunuz. Onlar da futbol oynamak için geliyor, daha açık oynuyorlar. Tabii ki orası büyük bir arena ve motivasyonu kendine has” şeklinde değerlendirdi.

Böyle devam etmesi halinde Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki şansını da değerlendiren Deivid, “Biz kendimize güveniyoruz. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece, özellikle kendi sahamızda başarılı olacağız ve dışarıda alınacak puanlarla neden olmasın. Önümüzde bir CSKA maçı var. Oraya galip gelme düşüncesiyle gideceğiz. Puan veya puanlar avantaj sağlayacak. Bunu başarırsak, sonraki maçımıza moralli çıkarız. Guruptan çıkma şansımız artar. Kilit maç CSKA maçı. Bu maçta alınacak güzel bir sonuç, büyük avantaj sağlar bizim için” diye konuştu.[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #40019
    blankdilara
    Katılımcı

[size=x-small]Alex UEFA’nın sitesinde sohbete katıldı

Takım kaptanımım Alex de Souza’nın UEFA’nın internet sitesi http://www.uefa.com ‘da taraftarlaı ve hayranlarıyla yaptığı sanal sohbet, siteden canlı yayınlandı. Sohbette Alex, Şampiyonlar Ligi’ndeki gurup maçlarından İstanbul’daki yaşamına, gelecekteki planlarından lig maçlarına ve Brezilya ile Türk futbollarının kıyaslanmasına kadar bir çok konuda görüşlerini açıkladı. Yaklaşık 30 dakika süren canlı sohbette Alex, soruları şöyle cevapladı:

FenerFan: Merhaba Alex, Inter Milan maçındaki zaferden sonra önümüzdeki Şampiyonlar Ligi maçları için neler düşünüyorsun?

Karşılaşmaların başındaki düşündüğümüzden çok daha zor olacak diyebilirim.Çok zorlu bir grubun içerisindeyiz ve Moskova ile Eindhoven’da taraftarımızdan çok uzakta oynamak zorunda olacağız. Puan almanın oldukça zorlayıcı olacağı kanaatindeyim.

Cüneyt: İstanbul’da en çok sevdiğiniz şey nedir?

Şehir etrafında bulunan doğasıyla başlı başına çok güzel bir şehir. Sanırım benim en sevdiğim tarafı ise geçmiş ile günümüz arasında oluşan kontrast. Gitmekten en çok keyif aldığım yer Boğaz. Boğaz kenarındaki herhangi bir yerden onu izlemek en büyük zevkim.

Erhun: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde başarıya ulaşabilmek için hangi özelliğini geliştirmeli?

Bu rekabetin içinde kendinizi her zaman ve her türlü geliştirebilirsiniz ve buna zorunlusunuz. Diyebilirim ki aynı seviyede olan daha çok oyuncuya ihtiyacımız var, bundan yoksunuz.

FENFAN: İlerde teknik direktör olmayı düşünür müsünüz?

Henüz böyle bir düşüncem yok ve dürüst olmak gerekirse benim için bunun çok da iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum. Teknik adamlık çok zor bir iş. Futbol oynamayı seven ve çalışan her oyuncunun teknik direktör olabilme altyapısı vardır ancak, sanırım ben emekli olduğum zaman durumumu değerlendireceğim.

Mesut: Takımımız Süper Lig’de ve Avrupa’da çok farklı oyunlar sergiliyor. Sizce bu neden kaynaklanıyor? Türk Ligi artık sizi motive edemiyor mu?

Türkiye’de seviyemizi düşürüyoruz yani rakibimizle aynı şekilde oynuyoruz, oyunumuz daha bedensel bazlı oluyor. Sinirlendiğiniz ya da kaygılandığınız zaman futbol oynamanın sorumluluğundan kaçıyorsunuz. Tek endişemiz sadece futbol oynamak olduğunda ise kalitemizi gösteriyoruz ve bu da genellikle daha çok Avrupa’da oluyor.

Cuneyt: Küçük bir çocukken hayranlık duyduğunuz bir futbolcu var mıydı?

Zico. Her zaman onun oyunundan çok etkilendim ve takip ettim. O benim jenerasyonumun en muhteşemiydi. Bugün bile hala idmanlara gittiğimde İdolümle çalıştığıma inanamıyorum.

Alex(devam) Türkiye’de oynamak hakkında şunu diyebilirim, bu motivasyon eksikliği değil, bu burada futbolun nasıl oynandığı. Türkiye’de futbol daha çok fiziksel temas içeriyor ve hakem pek çok faul’ü değerlendirmiyor. Bunun yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi birbiriyle mücadele eden büyük takımların hepsi hücumlara karşılık vermek ve kendilerini savunmak amacındalar. Avrupa’da daha iyi takımlarla oynadığımız ve kendimiz de iyi olduğumuz için seviyemizi yükselterek onlarla eşitliyoruz.

Tuncerotti: Eğer yönetici yada teknik direktör olsaydın takımın için hangi oyuncuyu alırdın, 3 isim verebilir misin?

Rio Ferdinand, Ronaldinho ve Messi

Vodina: Büyük oyunlarda yeterince etkili oynamadığın konusunda bir çok yazar ve taraftar tarafından eleştirildin. Ancak geçtiğimiz Inter maçındaki harika oyunun bütün bunları silip götürdü. Senin yeteneğini ve kaliteni halen inkar etmekte olanlar için neler söylemek istersin?

Diyeceğim hiçbir şey yok. Eleştirmenler hep vardır ve taraftar da bizi her zaman eleştirme hakkına sahiptir. Ancak sadece benim skorlarıma bakmak zorundalar diye düşünüyorum. Türkiye’deki rakiplerimiz, PSV ve Milan’a karşı atmış olduğum gollere baksınlar. Manchester’a assistlerim oldu, şimdi de İnter’e… Sanıyorum ki skorlar hakkında hiç bir tartışma yoktur.

MysterYSM: Türkiye’ye gelmeden önce burası hakkında bilginiz var mıydı?

Kesinlikle hiç bir şey bilmiyordum. Ne bekleyeceğime dair hiç bir fikrim yoktu ve Türkiye’de oynayacağım aklımdan geçmemişti. Tek bildiğim, okuldan kalan bilgilerimle, Türkiye’nin Asya ve Avrupa olmak üzere iki yakaya bölünmüş olduğuydu. Buraya geldikten sonra burayı öğrenmeye, şaşırmaya ve en başından beri de sevmeye başladım.

FB-Legend: Takım kaptanı olarak oynamak oyununu ya da konsantrasyonunu etkiliyor mu?

Hayır beni etkilemiyor. Coritiba, Cruzeiro ve Brazil’de de kaptanlık yaptım. Kaptan olmadığım dönemlerde de her zaman arkadaşlarıma sahanın içinde neler gördüğüme dair yardım etmeye çalıştım.

Magichand: Hayatınızdaki en zor maç hangisiydi?

1997 yılında Brezilya Ligi’nde oynanmış olan Coritiba-Palmeiras maçı. Coritiba’dan Palmeira’ya henüz yeni geçmiştim. Her şey benim için çok yeniydi. Bütün çocukluğumu geçirdiğim ve desteklediğim takıma karşı oynayacaktım ve iki takımın da kazanmaya ihtiyacı vardı. Çok kötü bir oyun çıkarmıştım ve son dakikada ise bizi 1-1’e taşıyan golü atmıştım…

Cuneyt: Sizce Galatasaray’ın en iyi oyuncusu kim ve onun Fenerbahçe için oynamasını ister misiniz?

66 numaralı formayla oynayan Arda.

Christub: Türk Ligi Brezilya ve İtalyan Ligi’yle karşılaştırıldığında bütün bu liglerde oynamış bir oyuncu olarak neler söyleyebilirsin?

Hepsi çok farklı. Brezilya’da teknik en önemli şeydir. Eğer yetenekli değilseniz, taraftar sizi desteklemez. İtalya’da işin taktik kısmı önemlidir. Boş alanları doldurmak ve 1-0 maçı almak orada başarılı bir durumdur. Türkiye’de ise önemli olan gösterilen performans ve kalbinizle oynamanızdır. Sistemini hiç anlayamadığınız ama asla vazgeçmeyen ve yollarında giden takımlar vardır.

Borderline: Şu anda ofisimdeyim ve formam da masamın üstünde. Sizce Türkiye’deki taraftarlar futbola çok mu düşkünler?

Bu şaşılacak ve olağansütü bir durum öyle değil mi? Brezilya ve İtalya’da oynadım. Oradaki insanlar da futbola bayılıyorlar ama Türkiye’deki sevgiyle kıyaslanamaz. Burada futbol herşeyin üstünde bir şey.

alex10fan: Merhaba Alex, Zico’nun Rizespor maçındaki 3-5-2 sistemi hakkında ne düşünüyorsun?

Çalıştığınız ve pratik ettiğiniz sürece bütün sistemler iyidir. Bu sistemi test etmeye vakit bulamadık. Bir çok oyuncumuz milli takımlarından dönüyorlardı ve sadece tek bir çalışmamız olabildi. Bence işe yaradı. Çünkü pek çok pozisyon yarattık. Üzerine çalışılması gereken bir sistem diyebilirim.

Cuneyt: Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin dünyadaki en iyi derbilerden biri olduğunu düşünüyor musunuz?

Bu zor bir soru. Çünkü bütün ülkeler kendi derbilerinni en iyi derbi olduğunu düşünürler. Fenerbahçe-Galatasaray derbileri şehrin yüzünü değiştiriyor, herkes bunu konuşuyor. Dolayısıyla dünyadaki en büyük maçlardan biri olduğunu düşünüyorum.

Aytun: Kaç yıl daha Fenerbahçe’de oynamayı düşünüyorsun?

Gelecek sezon sonuna kadar yapılmış olan bir kontratım var, yani 2 sene daha, sonrasında neler olacağını yine birlikte göreceğiz.

big_julius: Bu sene şampiyonluğu Galatasaray karşısında kaybedeceğimize dair bir düşünceniz var mı? 5 puan gerilerindeyiz?

Taraftar sabırlı olmak zorunda çünkü bu daha sadece başlangıç. Evet 5 puan kaybettik ancak önümüzde daha gideceğimiz uzun bir yolumuz var.

gomart: Fenerbahçe’deki en iyi arkadaşların kimler?

Görülen nedenlerden dolayı Brezilyalı oyuncularla daha yakınım ve onlardan çok var!

Cristian Chivu: Roberto Carlos hakkındaki düşüncelerin neler?

Onun bizimle birlikte olması çok iyi. Tüm tecrübesi ile sahada bizlere yardımcı olurken, saha dışında da reklam kampanyalarında kulübe yardımcı oluyor. O bir servet.

Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu benim için bir onurdu. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ni kazanması dileklerimle, hoşçakalın…[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #40017
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]
    Fenerbahçemiz, Bursaspor ile 23 Eylül 2007 Pazar günü deplasmanda yapacağı karşılaşma için bugün Bursa’ya gidecek. Karşılaşmanın kafilesinde yer alan oyuncularımızın isimleri şöyle: Volkan, Lugano, R. Carlos, Yasin Çakmak, Vederson, Kazım Kazım, Aurelio, Ali Bilgin, Önder Turacı, Alex, Selçuk, Semih, Deniz, Uğur, Gürhan, Edu, İlhan, Gökhan Gönül, Volkan Babacan, Deivid.

Kafilemiz 15.15’te Yalova feribotuna binecek ve buradan da Bursa’ya geçecek.[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #40016
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]Futbolcumuz Mateja Kezman sakatlığı nedeniyle Bursaspor maçı kadrosuna dahil edilmedi. Sağlık heyetinin verdiği rapor neticesinde teknik heyet ve yönetimimizden izin alan oyuncumuz iki günlüğüne ülkesine gitti. Mateja Kezman hafta başında İstanbul’da olacak.[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #40015
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]Adriano-Alex Takası Doğru Değil

Bugün tarihli Fotomaç gazetesinin manşet haberinde oyuncumuz Alex De Souza’nın İnter takımı tarafından istenildiği ve bu oyuncuya karşılık kulübümüze Adriano’nun önerildiği iddia edilmektedir. Söz konusu haber doğru değildir. Fenerbahçe bu tür bir görüşmeyi kesinlikle yapmamıştır ve kadrosundaki hiçbir oyuncuyu göndermek gibi bir düşüncesi de yoktur. Ancak yabancı sınırlamasının genişletilmesi ya da kaldırılması durumunda kadromuza yeni oyuncular katmayı düşünebiliriz. Bu alternatif gerçekleşmedikçe herhangi bir transfer çalışmamız olmayacaktır.[/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #40014
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Galibiyetle döneceğiz :

Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi’nde Bursa’ya hareket öncesinde FB TV’ye açıklamalarda bulunan Volkan Ballı, önemli bir deplasman maçına çıkacağımızı söyledi ve ekledi: “Önemli bir deplasmana gidiyoruz. Artık bunlar puan kaybetmeyeceğimiz maçlar olacak. Çünkü yeterince moral kazandık. Eğer takım olarak Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak istiyorsak mutlaka ligde de şampiyon olmalıyız. Bursaspor deplasmanından galibiyetle döneceğiz.”[/size]

blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]kendine iyi bak aşkım_DJ tayfun[/size]

15 yazı görüntüleniyor - 4,381 ile 4,395 arası (toplam 4,844)