Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=medium]herkes hak ettiği gibi yaşıyooorrrr….[/size]
dilaraKatılımcı[size=xx-large]yok walla tutmadı:sleep: ben devamsızlıklarımı hiiç kullanmam ki ilkokuldan beri:bravo:
hey alttaki sen bugün telefonla çok konuşmuşsun..[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]erkek arkadaşımın yeğeni
kevser??[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]sen alttaki bol bol kitap oku,gerçekten çok yararını göreceksin:@[/size]
dilaraKatılımcıakademi
dilaraKatılımcı[size=x-small]araba yolda bozulmuş:w00t:
yola ne olmuş??[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-large]çooooooooooook mutlu:bravo:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]“Bu galibiyeti hak ettik”
Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Inter’i 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos şu açıklamayı yaptı: “Bugün çok iyi bir galibiyet aldık. Maçı kazanmayı hak ettik ve taraftarımızda muhteşemdi. Bugün takım olarak Zico’nun verdiği görevleri de tam anlamıyla yerine getirdik. Ben her zaman bu tip galibiyetler bekliyorum. Biz sahada bugün şunu gösterdik; sahada arzuladığımızda ve istekli oynadığımızda galibiyete uzanıyoruz. Hiç bir taktik beni kötü etkilemez. Ben 4-4-2, 3-5-2 ne olursa alışığım. Bugün de fırsat buldukça atağa kalkarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Umarım bugün de galibiyete katkı yapabilmişimdir. Evimizde oynadığımız bu maçları kazanmaya devam edersek gruptan çok rahat kazanırız. Sadece bu şekilde akıllı ve istekli oynamamız lazım. Bu oyunla karşımızda kimse duramaz.”[/size]
dilaraKatılımcı“İnandık kazandık”
Inter galibiyetinin ardından kaptanımız Alex de Souza şu açıklamalarda bulundu: “Biz bu maçı almaya inandık. Biz hedefimiz doğrultusunda maça çıktık ve kazandık. Inter’de eksikler olmuş olabilir ama bu güçlerini kaybettikleri anlamına gelmez. Inter’deki herkes çok kaliteli. Inter’de yedek olan oyuncular kendi ülkelerinde milli takımlarında oynuyorlar. Inter’deki oyuncular büyük oyunculardır ve biz de bugün büyük olduğumuzu kanıtladık. Bizim hedefimiz ilk ikide yer alarak gruptan çıkmak. Biz herkesin gruptaki favorisi olan Inter ile oynadık ve kazandık. Beş maçımız daha var ve hedefimiz devamı gelecek olan maçlarda da ilk ikide yer almak için çalışmak ve bunu da başaracak güçteyiz.”
dilaraKatılımcı[size=medium]“Her şeyi başarabiliriz”
Şampiyonlar G Grubu ilk maçında Fenerbahçemizin Inter’i 1-0 mağlup etmesinin ardından teknik direktörümüz Zico şu açıklamalarda bulundu: “Oyun farklılığını şöyle açıklayabiliriz. İçinde bulunduğumuz yer Şampiyonlar Ligi ve bu oyun farkı da açık ve net söyleyebilirim ki Şampiyonlar Ligi’nde olmamız. Ekipler buraya geldiklerinde özellikle Turkcell Süper Lig’de oynatmamaya çıkıyor. Bunu sadece biz değil herkes yaşıyor. Inter karşısındaki oyunun farkını da bu şekilde açıklayabiliriz. Fenerbahçe’nin futbolcularının ne kadar kaliteli olduğunu ve istediklerinde neler yapabildiklerini gördük. Fenerbahçeli futbolcular çok kalitelidir ve bu kalitelerinin yanına bir de ciddiyet eklediklerinde her şeyi başarabilirler. Farklı taktiklerimiz de olabilir. Bir ekip sadece bir taktikle oynamaz. Biz oyuncularımızdan en iyi verimi nasıl alacağımızı düşünüyoruz ve aramızda tartışıyoruz, ona göre karar veriyoruz.”[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]“Muhteşem bir sonuç”
Fenerbahçemizin Inter’i mağlup etmesinin ardından Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu şu açıklamayı yaptı: “Muhteşem bir sonuç dersek abartmayız. İtalya şampiyonunu Kadıköy’de muhteşem bir oyunla yendik. Maçın tamamında Fenerbahçe üstündü ve çok iyi bir zafer oldu. Geçen yıl da lige buna benzer başlamıştık ve Avrupa’da yine farklı oynamıştık. Geçen yıl olduğu gibi Avrupa’daki başarı yine devam ediyor. Avrupa’daki oyunu lige yansıtmak istiyoruz ve bu oyunun da sürekli üzerine koyarak Avrupa’da da başarı istiyoruz. Karşımızda Inter ve sınırsız yabancısı olan bir takım. Bizim Türk oyuncularımız çok kaliteli ama bugün görüyoruz Başkanımız Aziz Yıldırım’ın söyledikleri çok doğru. Dünya kulübü olma yönündeki başarı sadece sahada değil. Geri kalan alanları Fenerbahçe neredeyse tamamlamış durumda. Geriye kalan da sportif başarı. Geçen yıl AZ Alkmaar’a hiç yenilmeden elendik, devam edebilseydik çok farklı olacaktı. Amacımız her zaman üzerine koymak. Bu sene de hedefimiz gruptan çıkmak ve daha önce başaramadığımız bir başarıyı elde etmek. Bugün de Inter’i yenerek bunu başarabileceğimizi gösterdik.”[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]“Tek kahraman Fenerbahçe”
Fenerbahçemizin Inter karşısındaki galibiyet golünü atan Deivid, “Eleştiriler her zaman olur, normaldir. Ben her zaman sakin oldum ve oyunuma baktım. Ben bugün tek kahraman değilim, bütün takım kahraman. Oynamaya gelen takımlar ile oynamak bizim için çok daha kolay. Ama kapanan ve beraberliğe yatan takımlar karşısında oynamak çok daha zor. Bugün 11 kişi de topun peşinde koştu ve takım içerisindeki birlik beraberlik ile galibiyet geldi. Önemli olan da buydu” diye konuştu.[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]“Görevimizi yaptık”
Brezilyalı oyuncumuz Edu, maç sonrası yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “Çalışmalarımızı gözlem yaparak devam ettiriyoruz. Bugün sadece ben değil bütün takım görevini tam olarak yerine getirdi. Sadece Zlatan Ibrahimoviç değil bütün oyuncuları tehlikeliydi ama biz bugün defansta ve orta sahada hepsini durdurmayı başardık. Ben şansımızın arttığını düşünüyorum. Bundan sonraki iki maçımız dışarıda ve biz güvenimizi kazandık. Bu maçlardan da istediğimiz sonucu alırsak rahat bir şekilde gruptan çıkarız.”[/size]
dilaraKatılımcı[size=xx-large]Mancini: “Fenerbahçe hak etti”
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:Inter takımının teknik direktörü Mancini karşılaşmada Fenerbahçemizin galibiyeti hak eden taraf olduğunu ifade etti ve şunları söyledi: ”Fenerbahçe’nin, Avrupa kupalarında Türkiye liginden farklı oynadığını biliyorduk. Taraftarlarını da arkalarına alınca çok daha iyi bir maç çıkardılar. İlk devre biraz daha dengeliydi ama kazanacak kadar çok fazla şey yapmadık. 9 eksiğimiz vardı ama bu mazeret olamaz. Maç Fenerbahçe’nin hakkıydı. Fenerbahçe galibiyete iyi oyunuyla ulaştı. İlk maçlardan sonra grupta favoriyi belirlemek zor ama ilk maça galibiyetle başlamak çok önemli. Fenerbahçe bizden daha iyi ve avantajlı başladı.”[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]“Maçı biz kontrol ettik”
Oyuncularımızdan Deniz Barış, 1-0 galip geldiğimiz Inter maçından sonra yaptığı açıklamada, bu tip maçlarda gol yememenin önemli olduğunu ve takımımızın iyi paslar yaptığını belirterek, oyunu Fenerbahçe’nin kontrol ettiğini söyledi.
Kasında ödem oluştuğu iğne tedavisi olduğunu, ancak Pazar günü yüzde 100 antrenman yapabildiğini belirten Deniz Barış, bu tip maçlardın farkına dikkat çekti. Deniz Barış, “Böyle maçlar farklı maçlardır. Böyle maçlarda gol yememek çok önemli. Anderlecht maçları da böyleydi. O maçları da gol yemeden kazanmıştık. Bugün de öyle oldu. Bizim zaten ofansif gücümüz var. İyi paslar yaptık ve maçı biz kontrol ettik. Böylece 1-0’la maçı bitirdik” dedi.[/size] - YazarYazılar