Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=medium]şeytan diyor ki : evden çık,erkek arkadaşının kapısının önüne git ve de onu ne kadar çok sevdiğini bağıra bağıra söyle:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]ben kesinlikle bütün istediklerimi gerçekleştirebileceğim sihirli bir değnek isterdim:flowers::icon12:[/size]
dilaraKatılımcı[size=xx-large]tek isteğim var özgürlükkk:bravo:[/size]
dilaraKatılımcımazeretim var asabiyim ben:w00t:
dilaraKatılımcı[size=medium]bırak konuşsunlar,yorulsunlar…biz aşkımıza bakalım:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]şimdi erkek arkadaşımın yanında olmak vardııı:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=xx-large]ben de TOMİKO VAN’a benziyormuşum:laugh::laugh::w00t:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]deniz yatağı:bravo:
yemek yemek mi , uyumak mı ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-large]kestane[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]geçen hafta yedim:flowers:
hey senn alttaki en son ne zaman tuttuğun takımın maçını statta izledin??[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]akşamları sevgilimin yanına gider,ona sarılarak uyurdum:flowers:
sonra da bütün gün onları deli ederdimm:w00t::laugh:[/size]8 Eylül 2007: 09:07 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #39361
dilaraKatılımcı[size=medium]ışık:laugh:
soruyorumm manzara[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]ortaokul öğretmenim:icon6:
bengisu ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]sen üstteki dünyanın en anlayışlı,en zeki,en dürüst,en mükemmel insanısın…:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=large]ben ismimi yazardım
dilaraaaa :icon12:[/size] - YazarYazılar