Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=medium]GOYA’NIN HAYALETLERİ (GOYA’S GHOST)
Oyuncular: Javier Bardem, Natalie Portman, Stellan Skarsgard, Randy Quaid
Senaryo: Milos Forman, Jean-Claude Carrière
Müzik: Jose Nieto
Görüntü Yönetmeni: Javier Aguirresarobe
Tür: Dram
1792 İspanya… Goya, ülkenin en ünlü ressamıdır. İspanya kralı IV. Carlos’un himayesinde resim yapmaya başlamıştır. Goya’nın genç ve güzel ilham perisinin, Engizisyon Mahkemesi’nin arkasındaki güçlerden bir rahip tarafından toplumsal değerlere aykırı davranış ile suçlanması ciddi bir skandal yaratır.[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Çık Aramızdan (Licence to Wed)
Yönetmen: Ken Kwapis
Oyuncular: Robin Williams, Mandy Moore, John Krasinski, Eric Christian Olsen, DeRay Davis
Senaryo: Kim Barker
Müzik: Christophe Beck
Görüntü Yönetmeni: John Bailey
Tür: Komedi, Romantik
Yeni nişanlanmış olan Ben Murphy (John Krasinski) ve Sadie Jones (Mandy Moore) ortak hayatlarına başlamak ve sonsuza dek mutlu yaşamak için sabırsızlanmaktadırlar. Sorun şudur ki Sadie’nin aile kilisesi St. Augustine’i Peder Frank (Robin Williams) idare etmektedir ve patenti kendisine ait olan “sağlam” evliliğe hazırlık kursunu bitirmedikleri takdirde, Ben ve Sadie’nin birlikteliğini kutsamayacaktır. Peder Frank’in insafsız dersler, tuhaf ev ödevleri ve bazı mahremiyet ihlallerinden oluşan katı ders programı Ben ile Sadie’nin ilişkisini sınava tâbi tutar.[/size]
dilaraKatılımcıAv Partisi (The Hunting Party)
Oyuncular: Richard Gere, Terrence Howard, Diane Kruger, Jesse Eisenberg, James Brolin, Kristina Krepela
Senaryo: Richard Shepard
Müzik: Rolfe Kent
Görüntü Yönetmeni: David Tattersall
Tür: Aksiyon, Dram, Komedi, Macera
Savaş muhabiri Simon Hunt (Richard Gere) ile kameraman Duck (Terrence Howard), Bosna’dan Irak’a, Somali’den El Salvador’a kadar dünyanın en tehlikeli savaş bölgelerinde görev almışlardır. Mermilerden sakınmaya çabalarken en doğru haberlere imza atmış, çok sayıda gazetecilik ödülü kazanmışlardır. Bir Bosna köyünde görev yaptıkları o müthiş günde herşey bir anda değişir. Ulusal televizyondaki bir canlı yayın sırasında Simon’ın çöküşü başlar. Simon’ın yüksek profilli kariyeri sona ererken Duck’ın yükselişi devam eder ve ikisinin yolları ayrılır.
dilaraKatılımcı[size=medium]Pinokyo: Yeni Macera (Welcome Back Pinocch)
Yönetmen: Orlando Corradi
Senaryo: Loris Peota, Clelia Castaldo
Müzik: Micalizzi, F.M. Cantini
Tür: Animasyon
Geppetto Usta’nın ellerinde bir kukladan gerçek bir çocuğa dönüşen Pinokyo hayatının en mutlu günlerini geçirmektedir. Arkadaşlarıyla beraber okula giden ve oyunlar oynayan Pinokyo’ya Mavi Peri tarafından öğütler verilmiştir. Eğer herhangi bir kötülük yaparsa yeniden tahta bir kuklaya dönüşecektir. Perinin öğütlerinden dışarı çıkmamaya çalışan zavallı Pinokyo günün birinde Mutluluk Hırsızları tarafından kandırlır. Büyük bir iyilik yaptığını sanarak okulun paralarını çalan Pinokyo eskisi gibi bir tahta kuklaya dönüştürülmekle cezalandırılır. Yaptığı kötülüğü tamir etmek isteyen zavallı Pinokyo, yanında en iyi dostu Cırcır Böceği ile Mavi Peri’yi bulmak ve yeniden gerçek bir çocuğa dönüşebilmek için yola çıkar. İyilik yolundaki zorlu yolculuğunda Pinokyo ve arkadaşlarını çetim maceralar beklemektedir.[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]öyle birini tanımıyorum walla:flowers:
rugeyye??[/size]
dilaraKatılımcı[size=xx-large]benim yolladığım kelime ‘R’ ile bitiyo yaa ‘K’ ile değil
:yerlerde::yerlerde::yerlerde::yerlerde:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]valla beni kimse uyandırmazsa çook sevinirim:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=xx-large]HİÇBİRİ:NonNon03:
HÜLYA AVŞAR MI , GÜLBEN ERGEN Mİ ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]iğrençç:sm_cry:
tek kelime ile anlat bakalım anneni??[/size]
dilaraKatılımcıAKCİĞER:flowers:
dilaraKatılımcı[size=medium]tamam:bravo:
heyy sen alttaki sakın çok fazla çikolata yeme,sonra benim gibi alerji olup,fısır fısır kaşınırsın:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-large]ayyy yazık patlamış da mı ölmüşşş mü??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]kesinlikle yalannnn :unsure::unsure::unsure:
hey alttaki duyduğuma göre gece evde herkes uyuduktan sonra kaçıp,sabaha karşı geliyormuşsun doğru mu??[/size]
6 Eylül 2007: 15:19 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #39234
dilaraKatılımcı[size=small]kale:flowers:
soruyorum telefon ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]ben de seni beni çok uyuz ettiğin için hapse atardım:sleep: :icon9:[/size]
- YazarYazılar