Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
elif_038
Üyebenn kendi ismimi yasardımmmmmm eliiiffff vee burda yazılmıyo ama elifin tersini yazardım genelde yaptığım gibi işte.dısardanda okunduğu gibi.ve sevdiğimin baş harfi:d
elif_038
Üyeüstteki çok zeki akıllı çevik ve çok karizmatik birisi.(gerçi hiç görmedim ama..
:)))
19 Nisan 2009: 08:34 yanıtla: aşk ölçer ( sizin sevdiğiniz kişi de sizi seviyormu bakmak istermisiniz) #76445elif_038
Üyebende keklendimmmm:'( ama doğru çıkıyo
elif_038
Üye1-)zamanı 2hafta öncesine almak
2-)geometri sınavında köklü bi sayıyı çıkaramamıştım onu bulup yazmak,
3-)okula hayvanları getirdiğimiz güne geri dönüp boş derse geri dönmek
en çok ama en çok istediklerimmm:)))
elif_038
Üyeaşk bir deliliktir sevdiği için ölümü bile göze almaktır.sevdiği sevildiğini bilmesede onun için bile bile acı çekmektir.aşk herşeyi göze almaktır.aşk çiçek gibidir,sevginle sularsın,aşkınla beslersin,inadınla-nefretinle öldürürsün.
19 Nisan 2009: 08:18 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #76437elif_038
Üyeeklemler:)))
serseri:D
elif_038
Üyegözünün önünü görememek + başını tutamamak…
soruyorum:çiçekelif_038
Üyeben 2.şıkı seçerim.
çünkü sevdiğime kavuşamasamda onun iyi olduğunu mutlu olduğunu görmek banada mutluluk verir.o yeterki iyiolsundabişey olmaın ona.elif_038
Üyeödev yapmak tabikide sınava çalışmayı severimde sevmem:D:
)
)))
havuz mu? deniz mi?
elif_038
Üyeeski osmanlı olsun bence
elif_038
Üyetuttu vallaha evet meraklıyım:D
alttaki çok kıskançmış..)
elif_038
Üyeperimii?tanıdığım yok.
gülden..
elif_038
Üyezamana bırak.. bende halledemedim o halletsin bırak:))
doktot bune?:Ddoktorcumm evi su bastıı napım?elif_038
Üyeadamın biri kılmış karısı ip….
adamın biri kızmış askere almamışlar…:D:
)))
elif_038
Üyeevet doğrudur sinirlendiğim zaman ggözüm bişey görmez ama ne yaparsam kendime başkasına zararım olmaz.
heyy sen allattaki geçen dondurma dükkanından dondurma istemişsin vermedikleri içinde camı kırıp kaçmışın!!! - YazarYazılar