Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
elif_038
Üyehımm tmm tahminde bulunuyum ben ozmann…
🙂
açlık,su,yemek,yemek saatinin gelmesi,ezan..
umarım oyyunu doğru anlamışımdır demi?elif_038
Üyebende yardımını kabul ederdim..alttaki benim için napardın???
elif_038
Üyeben bu oyunu tam anlamadım ama soruyu soruyummu?
arkadaş?elif_038
Üyehuyum kurusun çok inatçıyım kaprizliyim ama kimsenin kaprisini çkemem
elif_038
Üyeev+aile+ben
elif_038
Üyeben üstekini puan vermesinden dolayı hapse atardım
elif_038
Üyeneyyy… camı açda köleler havalansınmı??
elif_038
Üyegörünmez olsaydım ben sevmediğim gıcık oluğum kişinin erkek arkadaşı yanında rezil etmek için uğraşırdım.ve sevgiğim kişiyi gözetlerdim hergün onun ne yaptığını öğrenirdim onun başı sıkıştığında ona yardım eder elimden geleni yapardımm ve içinede sevgi koyardım
elif_038
Üyeşimdi sevdiğinle sinemada olmak vardı be uff nerdee..
şimdi okulun bitmesi vardı..
şimdi mutlu olmak var…
şimdi her istediğinin olması vardı….
elif_038
Üyebende soruyu hatırlamanıza yardımcı olurdum..heyebakarmısın alttaki benim için napardınn??
elif_038
Üyedüşündürüyo neden diye sorarsan seni tanımıyorum ve avatardaki kız geliyo aklıma:D
elif_038
Üyebenimle inataşanla bende inatlaşırım..
😛
HEYYY….sen alttaki sana tavsiyem var..kimseye trip yapma kaldıramıyorlar..
elif_038
Üyeen son 11inde yeni dersanenin fotoğrafını çekecektim.ama telefon çekmedi:D.çektiklerim arasında en son fenerbahçeli formmın fotoğrafını çektim..
heyyy alttaki en son ne zaman arkadaşınla buluştun?
elif_038
ÜyeVeteriner hekim olmayan arkadaşlar demişiniz ama evet belk veterinerde okumuyorum ama muhabbet kuşları hakkında azda olsa bi bilgim var.lütfen bilgime saygı duyunuz.yanlışsa düzeltinn…[hr]
söyledikleirmden dolayı bi hata olursa evet ben sorumluyum.bunun yanısıra zira verdiğim bilgiler doğrudur.yaklaşık 3-4 sene bende muhabbet kuşu besliyorum.zaten bişey olsaydı ilk benim kuşuma olurdu bunları yazarken onu göze alarak yazdım.çünkü bende bu uygulamayı yapıyrum…elif_038
Üyemuhabbet kuşunuzla bi süre konuşduktan sonra aradan 4-5saniye sonra oda sizin konuşmalarınızı tekrar etmeye çalışacaktır.ve kendisi konuşuyormuş gibi ötmeye başlar onun dinlenmesi çok hoşlarına gider.sustukdan sonra ona karşılık vermenizde onun dikkatini çeker ve kafasını eğerek sizi dinler.onu susturmaya çalışarak korkutmayın.bırakın konuşsun.[hr]
ylnız muhabbet kuşlarına fazla marul vermekde doğru değil karınlarını bozabilmektedr..sularının içine bikaç damla vitamin veya bikaç damla limonda damlatılabilmektedir.. - YazarYazılar