Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,011 ile 2,025 arası (toplam 7,363)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Son PosT. #75972
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D :whistle:

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75941
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Ali Sami Yen’de lazer sov
    20090412semih446.jpg

Ali Sami Yen’de oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçında sarı kırmızılı taraftarın hazırlıkları arasında bir de lazer ışık vardı. Zaman zaman başka statlarda da sıkça görülen lazer ışığı ile rakip takım oyuncusunu taciz etme girişimi, G.Saray tribününde de yaşandı. Derbi mücadelesinin canlı yayınında Semih’in yüzüne yansıyan yeşil lazer görüntüsü, mücadelenin detayları arasında yerini aldı.

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75940
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Lugano kendini tutamamış

Lugano, Galatasaray ile yaptıkları derbi maçta yaşanan olaylardaki sorumluluğu üzerine aldı.

Lugano, “Olayların ateşini biz yaktık. Emre arka arkaya ayağıma bastı. Ben de dayanamadım ve kafa attım. Özür dilemem gerekiyorsa özür dilerim” dedi..

Uruguaylı futbolcu maçın son dakikasında kullandıkları serbest atış sırasında 21 numaralı Emre Aşık’ın üst üst 3 kere ayağına bastığını savunarak, “Üçüncüde dayanamayarak kendimi tutamadım ve kafa attım. Aslında çok da sert bir darbe değildi.

Ancak 21 numaralı oyuncu (Emre Aşık) kendisini yere attı. Olayların ateşini biz yaktık. Derbiye yakışmayan olaylar oldu” diye konuştu.

Uruguaylı futbolcu, yapmaması gereken bir harekette bulunduğu dile getirerek, “Bundan dolayı özür dilemem gerekiyorsa, bunu da diliyorum” dedi. Lugano, maçın derbiye yakışır bir biçimde çekişmeli geçtiğini de sözlerine ekledi.

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75939
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Fırat Aydınus gevşek yönetti

Usta yorumcu Ahmet Çakar dün akşam oynanan Galatasaray – Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Çakar “Dört kırmızı kartın Emre Aşık hariç hepsi doğru gibi gözüküyor. Ama büyük hadiseler çıkmasının temel nedeni Fırat Aydınus’un gevşek yönetimidir” dedi.

İlk Devre Galatasaraylılar’a göre Selçuk atılmalıydı. Ama Selçuk, ayağını kaldırıp döndüğünde Ümit’in geldiğini fark etmiyordu. Kart çıkmaması doğruydu. İkinci yarı bir duran topta Deivid’in Balta’ya yaptığı hareket penaltıydı. Aydınus göremedi. Sabri, Emre’nin gırtlağını sıktı.

İkisi de sarı kart gördü. Üç defa bozulan barajı açtırmak için üç dakika bekledi; bir kart çıkarmadı. Bu, çağdaş hakemlik değildir. Maç boyunca gevşek ve oyunculara tavizkar tutumu +93’teki kavgaya neden oldu. Orada da adamları atmayıp eyyama girseydi, hem kendini hem de Türk hakemliğini bitirirdi. Dört kırmızı kartın Emre Aşık hariç hepsi doğru gibi gözüküyor. Ama büyük hadiseler çıkmasının temel nedeni Fırat Aydınus’un gevşek yönetimidir.

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75933
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Gökhan Gönül ve Samet Güzel hastaneye kaldırıldı

Galatasaray maçının ilk yarısında, kaburgalarından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve yerini Yasin’e bırakan oyuncumuz Gökhan Gönül, Kadıköy Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan, ilk yarının son dakikasında Selçuk’un oyundan alınması sırasında kafasına tribünlerden atılan bir kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel de hastaneye kaldırıldı. Gökhan’ın sakatlığı hakkındaki detaylı bilgilerin daha sonra verileceği belirtirken, kafasına kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel’e hastanede 8 dikiş atıldı.

yanıtla: en son ne zaman??? #75931
    blankFeeLinG
    Katılımcı

dün :D

en son ne zaman sesin kısıldı :D

yanıtla: ŞİMDİ ………..OLMAK VARDI #75930
    blankFeeLinG
    Katılımcı

şimdiii sesimin yerinde olması vardı :D

yanıtla: o mu? bu mu? #75929
    blankFeeLinG
    Katılımcı

tabiki FENERBAHÇEEmmm :D

beyaz mı siyah mı :D

blankFeeLinG
    Katılımcı

erken kalkması geliyo :D😀

yanıtla: tek kelime ile sen:D #75927
    blankFeeLinG
    Katılımcı

sessiizz :D

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75926
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Adnan Polat hakemlere çattı

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, derbinin suçlusunu buldu. Polat’a göre asıl suçlu futbolcular değil hakem üçlüsü!

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 0-0 bitirdikleri Fenerbahçe derbisindeki hakem yönetimine tepki gösterdi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Polat, özellikle karşılaşmasının hakem üçlüsüne tepkide bulunarak, ”İki takım sabaha kadar oynasalar, bu hakem üçlüsü maçı berabere bitirecekti” dedi.

Yaşanan durumun bir ”tezgah” olduğunu ileri süren Polat, şunları kaydetti:

”Tamamıyla çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü. Yetkilileri tebrik ediyorum. İkinci yarı başladığından beri senaryo gayet güzel uygulandı. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türkiye’nin iki önemli takımı devre dışı bırakılmaya çalışılıyor ve başarılı da oluyorlar bana göre.”

Polat, karşılaşmanın son anlarında yaşanan ve 4 oyuncunun kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı gerginliğin sorulması üzerine, ”O gerginliği kim yarattı, ona bakmak lazım. Televizyondan izlenince açık açık görülüyor” diye konuştu.

Diğer yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, maçın ardından herhangi bir açıklamada bulunmadan stattan ayrıldılar.

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75925
    blankFeeLinG
    Katılımcı

“Ne anamız kaldı ne avradımız!”

Olaylı geçen maçın ardından konuşan kaleci Volkan Demirel, Galatasaray taraftarını hedef alan açıklyamalar yaptı..

Volkan Demirel maçtan sonra LİG TV mikrofonlarına şu çarpıcı açıklamayı yaptı:

“Biz daha stada gelirken Emre’ye küfürler vardı.. Ne zaman Ali Sami Yen’e gelsek aynı şeyleri yaşıyoruz.. Dışarıda bize ağabey diyen futbolcular sahada ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Biz futbolcular sahada yorumuyoruz geriliyoruz ve zaman zaman itişmeler oluyor. Ancak taraftarın tavrı çok ağır.. Bugün burada ne anamız kaldı ne avradımız.. Ağıza gelen her küfrü savuruyorlar.. “

Volkan’ın ardından söz alan Uğur Boral ise, “Ben kendimden büyüklere sahada saygısızlık yapmamaya özen gösteriyorum. Ayhan abi ile saha dışında da bir samimiyetim var ve sahada kendisine aynı saygıyı gösteriyorum. Ama yaşça bizden küçük olan, kardeş dediğimiz futbolcular saha içinde öyle küfürler ediyor ki inanamıyoruz. Bizim saha dışındaki dostluğumuz sahada kavgaya küfüre dönüşüyorsa, demek ki bizim dostluğumuz yalanmış..” dedi.

İnternetspor

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75924
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Sabri ve Emre birbirine girdi

Lig’in 27. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında Sabri ve Emre arasında bir gerginlik yaşandı.

Karşılaşmada sık sık karşı karşıya gelen ve tartışmalar yaşayan Sabri ve Emre, son olarak bir pozisyondan sonra büyük bir tartışma yaşadılar ve sarı kart gördüler.

Sabri’nin, Emre’nin boğazını sıktığı pozisyonda, her iki futbolcu da takım arkadaşları tarafından zorlukla yatıştırıldı.

İnternetspor

yanıtla: en son ne zaman??? #75905
    blankFeeLinG
    Katılımcı

çok oldu hatrlamıyorum :D

en son ne zaman derbi izledin :D

yanıtla: ŞİMDİ ………..OLMAK VARDI #75904
    blankFeeLinG
    Katılımcı

şimdii ortaköyde olmak vardıı :D

15 yazı görüntüleniyor - 2,011 ile 2,025 arası (toplam 7,363)