Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,371 ile 2,385 arası (toplam 7,418)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #74708
    blankFeeLinG
    Katılımcı

mucize

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #74706
    blankFeeLinG
    Katılımcı

evett :D

alttakii bugün süpermiş :D

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #74705
    blankFeeLinG
    Katılımcı

arkadaş…

osman

yanıtla: Son PosT. #74703
    blankFeeLinG
    Katılımcı

iyi sabhlarr :D

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #74682
    blankFeeLinG
    Katılımcı

tanımıyorum :D :D gülfer var ya hemde iki tane tanıdğım var:D

nehir

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #74681
    blankFeeLinG
    Katılımcı

bilmem olabilir :D havanın nesi varki günlük güneşlik burası :D çıkıcam birazdan :D

alttakinin olduğu yerde hava sğukmuş :D

yanıtla: Son PosT. #74680
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D girmiyorum ya pek geceleri takılıyorum daha çok :D

yanıtla: Son PosT. #74676
    blankFeeLinG
    Katılımcı

bırakmıyoruz beee sananee :D işimizde yok ayrıcaa :D senin var ama sen bize bırak bence:D

yanıtla: sinema haberleri #74674
    blankFeeLinG
    Katılımcı

“Recep İvedik terbiyemi bozar”

Oyuncu Erol Günaydın Recep İvedik için hayli sert konuştu…

atv’deki ‘Dünya Bir Oyun Sahnesi’ programına konuk olan duayen oyuncu Erol Günaydın, programın diğer konuğu Ertuğrul Günay’ın Recep İvedik 2 filmine getirilen 13 yaş sınırını da az bulduğunu belirtmesi ve ‘Kurulun kararı, 13 yaşın altındakiler gidemez” sözleri üzerine “Bir de benim yaşımdakiler gidemez. Terbiyesi bozulur. Bu yaşa kadar muhafaza ettim. Dağılmasın, gitmesin, bozulmasın” diye esprili bir yolla filmi eleştirdi.

Televizyon gazetesinin haberine göre, Günaydın daha sonra Recep İvedik ve benzeri gişe filmleri için “Bu filmleri yapıyorlar para kazanmak için. Biraz da bir şeyler getirin. Bu millet zaten aç, bekliyor, sizlerin eline bakıyor. Milyarlar, trilyonlar sarfediyorsunuz, birazcık da bir şey verin şunlara. Biz ne kadar uğraştık bu işler için” diye konuştu.

Türk sinemasına büyük emek veren Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi ustaların sinema için çok büyük uğraşlar verdiğinin altını çizdi ve video kültürüyle birlikte sinemanın uğradığı erozyonu şöyle anlattı:

“Ne zamanki video girdi işin içine, işte bu filmler gibi filmler başladı ucuz ucuz, para kazanalım diye. O videoculuk çok bozdu Türk sinemasını. Ondan sonra ucuz filmler yapılmaya başlandı.”

yanıtla: sinema haberleri #74673
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Hollywood profesyonelliğinde fragman!

12 Mart’ta vizyona girecek “Güneşi Gördüm” filminin fragmanı üniversitelerde ders konusu oldu.

Bilgi Üniversitesi İleşitim Fakültesie Öğretim Üyesi Ali Akdeniz, “Güneşi Gördüm” filminin fragmanını öğrencilere Hollywood profesyonelliğinde hazırlanan fragman olarak örnek gösteriyor. Bugüne kadar yapılan en iyi fragmanlardan biri olarak gördüğü için ders konusu yaptığını açıklayan Ali Akdeniz, “Çok etkili bir fragman. Her fragman filmin kendi karakterine sahiptir. Kırmızıgül, filmin bütün yolculuğu fragmana yansıtmış. O yüzden öğrencilere fragmanı ders konusu yaptım. Yaptığım şey filme bir katkı sağlamak amaçlı değil. Ben okulda yapım-planlama dersleri veriyorum. Bu fragmanın Türk Sineması adına incelenmesi gerektiğine kanaat getirip gündemime aldım” dedi. Sinema izleyicisi tarafından merakla beklanan filmin fragmanının bir üniversitede ders konusu olması hakkında yapımcı Murat Tokat

ise, “Çok mutluyuz. Yurt dışında hazırlandığı düşünülen fragmanımız tamamen bizim profesyonel ekibimiz tarafından hazırlandı” diye konuştu.

blankFeeLinG
    Katılımcı

deniz rüzgara karışmış güneştee martı sesleri vardı gülüşlerdee…

yanıtla: Son PosT. #74671
    blankFeeLinG
    Katılımcı

günaydınnn :D:D:D

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #74670
    blankFeeLinG
    Katılımcı

evettt :):)

alttakii bugün gezmeye gidecekmiş

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #74669
    blankFeeLinG
    Katılımcı

tanımıyorum…

gülfer

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #74667
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D😀 inceleme

15 yazı görüntüleniyor - 2,371 ile 2,385 arası (toplam 7,418)