Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,401 ile 2,415 arası (toplam 7,418)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Son PosT. #74611
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:devil:

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #74610
    blankFeeLinG
    Katılımcı

yok henüz yemedim birazdan yicem ama evdee :)

alttakiii bugün kötü bigün geçirmiş

yanıtla: vizyondaki filmler :) #74606
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Yaşam Arsızı

yasamarsz1.jpg

Yönetmen: Yasemin Alkaya
    Senaryo:
    Müzik: Cem Adıyaman
    Görüntü Yönetmeni: Bernadette Paassen

Oyuncular:

Tür: Dram
    Yapım: türkiye
    Dil: Türkçe
    Dağıtıcı Firmalar: Umut Sanat
    Internet adresi: http://sidewalksisters.com//

Elif, iki çocuk annesi, sıra dışı bir pavyon kadınıdır. Tarihçi olan babasının aşıladığı dünya görüşünün de etkisiyle, yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen insan kalmayı başarabilmiştir. Çocuklarına “ne yapıp yapacaksınız; ama yaşamınızı kimseyi incitmeden yaşayıp bitireceksiniz” diye öğüt vermiştir hep.
    Bataklıkta dans etmek kadar zor olan hayatını defalarca bitirmeye çalışmıştır Elif. “Bu hayatı yaşamayı beceremiyorum” der, kendi kendine sık sık; ama eli kolu bağlıdır. Çünkü iki çocuk anasıdır Elif ve bu dünyaya çocuk getirmek onun hayattaki en büyük hatasıdır. Ne yapıp, ne edip çocukları büyüyene kadar sürdürecektir hayatını…
    “İki bebek, iki şizofren kardeş, birde alkolik, kocan varsa… ve kış günü aç bir halde sokakta kalmışsan, pavyon çok iyi bir alternatiftir. Karnını doyururlar, iki kuruş para verirler, yatacak sıcak bir yerin olur ve bir anda umutsuzluğun umuda dönüşüverir. Ayrıca bu dünya, sizin yaşadığınız dünyadan çok daha net ve temizdir. Bu dünyada kimse kendini gizlemez, neyse odur.
    Hayatta herkes bir şekilde senden yararlanmak ister; burada hiç olmazsa bunu açıkça dile getirirler” der Elif, dışarıdaki hayata yeğlediği “Pavyon Hayatından” söz ederken.
    Hayat ona oyun etmiştir. Hem de başa çıkılası olmayan nice oyunlar…
    O, bir Yaşam Arsızı’dır.
    Ve
    Her şeye rağmen yaşamak zorundadır.

yanıtla: vizyondaki filmler :) #74605
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Gökten 3 Elma Düştü
    Gökten 3 Elma Düştü

gokten3elmadustu1.jpg

Yönetmen: Raşit Çelikezer
    Senaryo: Raşit Çelikezer
    Müzik: Tamer Çıray
    Görüntü Yönetmeni: Mustafa Nuri Eser

Oyuncular: Bennu Yıldırımlar, İsmail Hacıoğlu, Köksal Engür, Kürşat Alnıaçık

Tür: Dram
    Yapım: Türkiye
    Dil: Türkçe
    Dağıtıcı Firmalar:
    Internet adresi: http://www.defnefilmproduksiyon.com/gokten3elmadustu/

İnsanoğlu bir dolu kusurla doğar, ama kendini bağışlamak zorundadır. Adına Evim dedikleri bir apartmanda, birbirlerine ölesiye muhtaç oldukları bir anda üç kişi istemeden biraraya gelir. Aile olmayı düşler. Peki bu uğurda cinayet işlenir mi? Gerekirse EVET!

yanıtla: Son PosT. #74604
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D:D:D

yanıtla: sinema haberleri #74602
    blankFeeLinG
    Katılımcı

En çekici vampir!

Çok yakışıklı… Çok nazik… Konuşurken sanki şiir okuyor. Alacakaranlık’ın Edward’ı en popüler vampir oldu gibi…

Çok yakışıklı… Çok nazik… Konuşurken sanki şiir okuyor, size olan sonsuz tutkusunu gözlerinizin taa içine bakarak anlatıyor… Dokunuşları tılsımlı gibi ve bir tüy kadar hafif… Kadınların beklediği müşfik âşık o!..

Minik bir kusuru var sadece… O bir vampir!

Son günlerde kitapçıları dolaştınız mı? Peki ya “çok satanlar” rafındaki kitaplara alıcı gözle baktınız mı?

Şu, içinde “vampir” olan kitaplara olan ilgiye siz de şaşırdınız mı?

Sahi nereden çıktı bu vampirler, ne zaman yeniden kitapların kahramanı oldular ve asıl önemlisi ergenlik çağındaki kızların vampirlere olan tutkusu ne?

Her şey aslında Edward’ın başının altından çıkıyor. O öyle bir roman kahramanı ki, okur -genellikle ergenlik çağındaki genç kızlar- satırların bir yerinde mutlaka, “Ay, tamam gel beni ısır ve vampire dönüştür, sonra da ölümsüzlük mucizesiyle mutlu mesut yaşayıp gidelim sonsuza kadar” diyor…

Romandan kült bir vampir filmi çıktı

Serinin ilk kitabı olan “Alacakaranlık” sinemaya da uyarlandı. Fİlm hala vizyonda ve giderek bir ‘kült film’ olma yolunda ilerliyor. Zaten kitapların giderek daha popüler hale gelmesinde filmin başarısının da önemli payı var…

Tüm dünyada satış rekorları kıran Stephenie Meyer’in “Alacakaranlık” serisi yanı başımda şu an. “Alacakaranlık”, “Yeniay” ve “Tutulma”. Epsilon Yayınevi bir yandan serinin dördüncü kitabı “Breaking Dawn”ı mayısta yayınlamak için harıl harıl çalışıyor, bir yandan da şu an piyasada olan ve sürekli tükenen üç kitabın yeni baskılarını yapıyor. Benim hedefimse kitapları okuyup genç kızların rüyalarını süsleyen şu vampir olayını çözmek…

Ama hayır, “İlk işim, serinin ilk kitabı ‘Alacakaranlık’ın sayfalarını çevirmek oldu” yazmamı bekliyorsanız yanıldınız. Ben önce yazarı tanımak istedim. Öyle ya, bu yüzyılda, teknolojik her gelişmeyi anında çözen çağımız gerçeğiyle iç içe yaşayan gençlere -özellikle de genç kızlara- ortaçağın korkutucu karakterlerini süsleyip yeniden sunan yazar kimdi?

“Önceliğim ev işlerindeydi”

Her şey 1 Mayıs 2003’te başladı. Orta Amerikalı bir ev kadını olan Stephenie Meyer, gördüğü rüyadan esinlenip bir kitap yazdı: “Alacakaranlık”. Sonra olanlar oldu, kitabının erkek kahramanı Edward, bir anda dünyanın dört bir yanındaki genç kızların rüyalarını süslemeye başladı. Meyer bile kitabına gösterilen ilgiden şaşkındı. “Kitap çok sevilsin, okunsun diye yazmadım ki. Gördüğüm rüyayı unutmamak için hızlıca not almıştım. Notlarımı da kitaplaştırdım. Bunu yaparken önceliğim hep ev işleriydi” diyordu.

Meyer’i ev kadınlığından alıp “Fantezi dünyasının yeni kraliçesi” olmasını sağlayan Alacakaranlık’ta ya da serinin diğer kitaplarında olağanüstü mekânlar, insanlar, diyaloglar yok. Küçük bir kasaba, sıradan ilişkiler, basit gündelik yaşamlar, günümüzün sıkıcı iş ve okul ilişkileri.

“Peki bu romanı bu kadar özel kılan ne?” derseniz; bu sıradanlığın içinde özellikle genç kızların rüyalarını süsleyen, “sıra dışı aşk ilişkisi”. Aşkı sıra dışı kılan da genç erkek kahramanımızın vampir olması.

yanıtla: sinema haberleri #74601
    blankFeeLinG
    Katılımcı

‘Hızlı ve Öfkeli’ 3 Nisan’da…

Dünya sinemalarında 602 milyon dolar hasılat toplayan ”Fast and Furious” filminin yeni halkası 3 Nisanda vizyona girecek.

Dünya sinemalarında 602 milyon dolar hasılat toplayan ”Fast and Furious/Hızlı ve Öfkeli” filminin yeni halkası 3 Nisanda vizyona girecek.

Alınan bilgiye göre, yönetmenliğini Justin Lin’in üstlendiği filmin senaryosunu Chris Morgan yazdı.

Adrenalin ve hız kavramları üzerine inşa edilen ”Fast and Furious” serisinin dördüncü bölümünde Vin Diesel ile Paul Walker yeniden bir araya geldi.

Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, John Ortiz, Laz Alonso, Gal Gadot, Shea Whigham ve Tego Calderon’un da rol aldığı film, 145 milyon dolara mal oldu.

Filmin konusu özetle şöyle:

”Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian O’Conner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. İkili, ortak düşmanı saf dışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadır. Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek, intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur; direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak.”

yanıtla: şu an saat kaç #74599
    blankFeeLinG
    Katılımcı

18:50

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #74598
    blankFeeLinG
    Katılımcı

terk :D

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #74597
    blankFeeLinG
    Katılımcı

yoo saat 12ydi :D😀

alttakii 2-3 gündür dışarı çıkmıyomuş :D

yanıtla: En çok ben post atıcam.. #74596
    blankFeeLinG
    Katılımcı

+580 :devil:

blankFeeLinG
    Katılımcı

manyakk :D:D:D:D

melekler :D

yanıtla: Son PosT. #74593
    blankFeeLinG
    Katılımcı

bendee iştee :):):):devil:

blankFeeLinG
    Katılımcı

yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller içim acır gündüzler yakarrrr …

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #74591
    blankFeeLinG
    Katılımcı

tanımıyorum…

beyza

15 yazı görüntüleniyor - 2,401 ile 2,415 arası (toplam 7,418)