Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- 3 Ocak 2009: 12:38 şuna cevap olarak: Sihirli Değneğin Olsa Üstündeki Kullanıcıyı Neye Çevirirsin? #66186
FeeLinGKatılımcı
:D:D koca burun muydu onun gibi bişey vardı ona çeviriyorum 
FeeLinGKatılımcı
:D:D bilmem baya oldu 
en son ne zaman belin ağrıdı
3 Ocak 2009: 12:36 şuna cevap olarak: Sihirli Değneğin Olsa Üstündeki Kullanıcıyı Neye Çevirirsin? #66182
FeeLinGKatılımcı
bilmem hiç hatrlamıyorum valla 
şirin baba ol o zaman

FeeLinGKatılımcısen iyimisin

FeeLinGKatılımcıyazındı ya tatilde kalabiliyorum o kadar dışarda ist.da bırakmıyolar:D
en son ne zaman kafayı buldun

FeeLinGKatılımcıcoşmuşşşş

FeeLinGKatılımcıbenim adamımda desmond
ölmeden önce charlieydi
ikiside favorim 
FeeLinGKatılımcıaaa çok ayıp
😀 gülücem işte sana inat hıhh
:D:D:D:D:D:D3 Ocak 2009: 12:29 şuna cevap olarak: Sihirli Değneğin Olsa Üstündeki Kullanıcıyı Neye Çevirirsin? #66172
FeeLinGKatılımcı
😀 gargamele 
FeeLinGKatılımcı
:D:D banamı dedin emreye mi:D3 Ocak 2009: 12:23 şuna cevap olarak: Sihirli Değneğin Olsa Üstündeki Kullanıcıyı Neye Çevirirsin? #66168
FeeLinGKatılımcı:S silvester

FeeLinGKatılımcıbenim sınavlarım taaa nisanda
çok var:D çalışırım 
alttaki sana tavsiyemm fotoğraf çek
nasıl bi tavsiyeyse:D
FeeLinGKatılımcıLost 5.sezon ilk bölümü eleştirmenlere gönderildi. İşte 5.sezonun ilk iki saatinden notlar:
*5.sezon (yine) bir uyanışla ve bir pikapla başlıyor.
*Dizi artık bir bölüm boyunca bir karaktere bağlı kalmadan, karakterler arasında ve zamanda (ileri geri) daha bağımsız devam ediyor.
*İlk iki saat boyunca görmeyeceğimiz karakterler: Jacob, Christian, Charlie, Claire, Boone, Shannon, Michael, Walt .
*İlk iki saat boyunca en ilgi çekici olaylar adada yaşanıyor. İlk saat şaşırtıcı ve hikaye bütün açılardan saldırganca ilerletiliyor. İkinci saat Oceanic altılısının adaya daha erken dönmesinin engelleri üzerine odaklanmış.
*İkinci saatin en ilginç kısmı, Ben’ in Jack’ ten bavulunu toplamasını isterken, söylediği bazı şeyler.
*Geçmiş sezonlardan bazı yüzler, beklenmedik anlarda görünüyor.
*İkinci sezondan beri söz edilen ama tam olarak tanıtılmamış bir karakter ilk iki saat boyunca akılda kalıcı bir rol oynayacak.
3 Ocak 2009: 12:17 şuna cevap olarak: Sihirli Değneğin Olsa Üstündeki Kullanıcıyı Neye Çevirirsin? #66163
FeeLinGKatılımcıtweety

FeeLinGKatılımcıevet bakmadım çünkü
bakarım bi ara ya çokta mühim değil 
- YazarYazılar