Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcıdüşük bel
ev telefonu mu cep telefonu mu
FeeLinGKatılımcıevet evet terbiyesiz olduğu kesin

FeeLinGKatılımcıyoo yeni kalktım daha sıkılmam

alttaki bugün gezicekmiş

FeeLinGKatılımcıdün akşam

alttaki en son ne zaman msne girdin

FeeLinGKatılımcı+91

FeeLinGKatılımcıikisinede bayılırım

uzun kollu tişrtmu kısa kollumu

FeeLinGKatılımcıkomedi dükkanında tolganın çok kullandığı isim
😀tuna
FeeLinGKatılımcıiyigecelerr

FeeLinGKatılımcı+90 sabahlara kadar oturursan öyle olur

FeeLinGKatılımcıhayır ç.dışıyım
bende uykudan yeni kalkmıştım uyku sersemi öle oldu sanırım
hemde senin yüzünden karıştırmışsın bende karıştırdım sayende 
alttaki oyun oynuyo

FeeLinGKatılımcıbugün…
alttaki en son ne zaman hasta oldun
FeeLinGKatılımcıbiri bana laf atmış kulaklarım çınladı
😀
FeeLinGKatılımcıParis
ParisYönetmen: Cedric Klapisch
Senaryo: Cedric Klapisch
Müzik: Christophe Minck
Görüntü Yönetmeni: Christophe BeaucarneOyuncular: Juliette Binoche
Tür: Dram – Romantik – Komedi
Yapım: Fransa
Dil: Fransızca
Dağıtıcı Firmalar: Tiglon
Internet adresi: http://Öleceğini düşünen profesyonel dansçı, Parisli hasta Pierre’in hikayesi. Pierre ciddi bir kalp hastalığına yakalanmıştır ve organ nakli için beklemektedir. Yeni organın ise onu kurtarıp kurtaramayacağı kesin değildir. Durumu, etrafındaki herkese yeni ve farklı biçimde bakmasına neden olur. Pierre’in üç çocuklu ve dul olan kardeşi Elise, Pierre’le ilgilenmek için yanına taşınır.
Öleceğini düşünmek kendi ve şehirdeki diğer insanların hayatına yeni anlamlar katar. Manav, mimar, dansçı, fırıncı, evsiz, üniversite profesörü, sosyal işçi, illegal Kamerun göçmeni… Bu değişik tipte insanlar, bu şehirde bir araya geliyor. Hiç bir vasfı olmadığını düşündüğümüz insanların hepsinin aslında eşsiz olduğunu görüyoruz. Onların önemsiz olduğunu düşündüğümüz problemleri, aslında onlar için dünyadaki en önemli şeylerdir.
Paris’in romantizmini, çekiciliğini ve büyülü dünyasını bu sefer de Cédric Klapisch beyazperdeye taşıyor.
FeeLinGKatılımcıZor Karar
Bangkok DangerousYönetmen: Danny Pang, Oxide Pang Chun
Senaryo: Oxide Pang Chun, Jason Richman
Müzik: Brian Tyler
Görüntü Yönetmeni: Decha SrimantraOyuncular: Nicolas Cage, James With, Charlie Yeung, Panward Hemmanee, Shahkrit Yamnarm, Shaun Delaney
Tür: Aksiyon – Dram
Yapım: ABD
Dil: İngilizce
Dağıtıcı Firmalar:
Internet adresi: http://Başrolünde iki kez Oscar adaylığı, dört kez de Altın Küre adaylığı kazanan, Oscar ve Altın Küre ödüllü Nicolas Cage’in oynadığı, 45 milyon dolarlık yapım bütçesiyle gerçekleştirilen, “Bangkok Dangerous” sözleşmesini yaptığı cinayetler serisini gerçekleştirmek için Tayland’a giden bir kiralık katilin hayatındaki beklenmedik kökten değişimleri ve dönüşümleri konu alır.
Joe (Nicolas Cage), Surat adlı acımasız suç patronunun dört düşmanını öldürmek üzere Tayland’ın başkenti Bangkok’a iner.
Bu ülkeyi hiç tanımadığı için kendisine yardım etmesi ve yol göstermesi için Kong (Shahkrit Yamnarm) adlı bir dolandırıcıyla anlaşma yapar. İşini tamamladıktan sonra onu da öldürüp bütün izleri yok etmeyi planlamaktadır.
İşin tuhafı, tam bir yalnız kurt olan Joe kendisini bu genç adama akıl hocalığı yaparken bulacak, bu arada yerel bir dükkanda çalışan sağır ve dilsiz bir kıza adım adım aşık olacaktır. Bangkok kentinin sarhoş edici güzelliklerinde ilerlemeye çalışan Joe kendi varoluşunu sorgulamaya başlar. Surat’ın katliam zamanının geldiğini düşündüğü sırada Joe artık değişmiş, bambaşka birisi olmuştur.
FeeLinGKatılımcıRüya
Bi mong – DreamYönetmen: Kim Ki-duk
Senaryo: Kim Ki-duk
Müzik: Park Ji
Görüntü Yönetmeni: Kim Gi-taeOyuncular: Jo Odagiri, Na-yeong Lee
Tür: Dram
Yapım: Güney kore
Dil: Korece
Dağıtıcı Firmalar: Tiglon
Internet adresi: http://Jin, gece gördüğü kabusta bir trafik kazasına tanık olmuştur. Uyandıktan hemen sonra kabusta gördüğü mekana giden Jin, burada kısa bir süre önce gerçekten de bir kazanın olduğunu öğrenir. Jin, polisi olayın şüphelisinin evine kadar izler. Şüpheli Ran suçlamaları reddetmekte ve bütün gece uykuda olduğunu iddia etmektedir. Polis Ran’ın ifadesini ciddiye almaz ve onu tutuklar. Jin, ikisi arasında açıklanamaz bir bağ olduğuna ikna olmuştur. Ran, uykusunda Jin’in rüyalarında gördüklerini gerçekleştirmektedir.
- YazarYazılar