Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 6,631 ile 6,645 arası (toplam 7,418)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: o mu? bu mu? #58801
    blankFeeLinG
    Katılımcı

düşük bel

ev telefonu mu cep telefonu mu

yanıtla: Son PosT. #58791
    blankFeeLinG
    Katılımcı

evet evet terbiyesiz olduğu kesin :D

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #58790
    blankFeeLinG
    Katılımcı

yoo yeni kalktım daha sıkılmam :D

alttaki bugün gezicekmiş :D

yanıtla: en son ne zaman??? #58789
    blankFeeLinG
    Katılımcı

dün akşam :D

alttaki en son ne zaman msne girdin :D

yanıtla: En çok ben post atıcam.. #58788
    blankFeeLinG
    Katılımcı

+91 :D

yanıtla: o mu? bu mu? #58787
    blankFeeLinG
    Katılımcı

ikisinede bayılırım :D

uzun kollu tişrtmu kısa kollumu :D

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #58785
    blankFeeLinG
    Katılımcı

komedi dükkanında tolganın çok kullandığı isim :D :D😀

tuna

yanıtla: İyi Geceler Topiği #58754
    blankFeeLinG
    Katılımcı

iyigecelerr :D

yanıtla: En çok ben post atıcam.. #58753
    blankFeeLinG
    Katılımcı

+90 sabahlara kadar oturursan öyle olur :D

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #58752
    blankFeeLinG
    Katılımcı

hayır ç.dışıyım :D bende uykudan yeni kalkmıştım uyku sersemi öle oldu sanırım :D hemde senin yüzünden karıştırmışsın bende karıştırdım sayende :D

alttaki oyun oynuyo :D

yanıtla: en son ne zaman??? #58751
    blankFeeLinG
    Katılımcı

bugün…
    alttaki en son ne zaman hasta oldun

yanıtla: Son PosT. #58750
    blankFeeLinG
    Katılımcı

biri bana laf atmış kulaklarım çınladı :D😀

yanıtla: vizyondaki filmler :) #58732
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Paris
    Paris

Yönetmen: Cedric Klapisch
    Senaryo: Cedric Klapisch
    Müzik: Christophe Minck
    Görüntü Yönetmeni: Christophe Beaucarne

Oyuncular: Juliette Binoche

Tür: Dram – Romantik – Komedi
    Yapım: Fransa
    Dil: Fransızca
    Dağıtıcı Firmalar: Tiglon
    Internet adresi: http://

Öleceğini düşünen profesyonel dansçı, Parisli hasta Pierre’in hikayesi. Pierre ciddi bir kalp hastalığına yakalanmıştır ve organ nakli için beklemektedir. Yeni organın ise onu kurtarıp kurtaramayacağı kesin değildir. Durumu, etrafındaki herkese yeni ve farklı biçimde bakmasına neden olur. Pierre’in üç çocuklu ve dul olan kardeşi Elise, Pierre’le ilgilenmek için yanına taşınır.
    Öleceğini düşünmek kendi ve şehirdeki diğer insanların hayatına yeni anlamlar katar. Manav, mimar, dansçı, fırıncı, evsiz, üniversite profesörü, sosyal işçi, illegal Kamerun göçmeni… Bu değişik tipte insanlar, bu şehirde bir araya geliyor. Hiç bir vasfı olmadığını düşündüğümüz insanların hepsinin aslında eşsiz olduğunu görüyoruz. Onların önemsiz olduğunu düşündüğümüz problemleri, aslında onlar için dünyadaki en önemli şeylerdir.
    Paris’in romantizmini, çekiciliğini ve büyülü dünyasını bu sefer de Cédric Klapisch beyazperdeye taşıyor.

yanıtla: vizyondaki filmler :) #58731
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Zor Karar
    Bangkok Dangerous

Yönetmen: Danny Pang, Oxide Pang Chun
    Senaryo: Oxide Pang Chun, Jason Richman
    Müzik: Brian Tyler
    Görüntü Yönetmeni: Decha Srimantra

Oyuncular: Nicolas Cage, James With, Charlie Yeung, Panward Hemmanee, Shahkrit Yamnarm, Shaun Delaney

Tür: Aksiyon – Dram
    Yapım: ABD
    Dil: İngilizce
    Dağıtıcı Firmalar:

Başrolünde iki kez Oscar adaylığı, dört kez de Altın Küre adaylığı kazanan, Oscar ve Altın Küre ödüllü Nicolas Cage’in oynadığı, 45 milyon dolarlık yapım bütçesiyle gerçekleştirilen, “Bangkok Dangerous” sözleşmesini yaptığı cinayetler serisini gerçekleştirmek için Tayland’a giden bir kiralık katilin hayatındaki beklenmedik kökten değişimleri ve dönüşümleri konu alır.
    Joe (Nicolas Cage), Surat adlı acımasız suç patronunun dört düşmanını öldürmek üzere Tayland’ın başkenti Bangkok’a iner.
    Bu ülkeyi hiç tanımadığı için kendisine yardım etmesi ve yol göstermesi için Kong (Shahkrit Yamnarm) adlı bir dolandırıcıyla anlaşma yapar. İşini tamamladıktan sonra onu da öldürüp bütün izleri yok etmeyi planlamaktadır.
    İşin tuhafı, tam bir yalnız kurt olan Joe kendisini bu genç adama akıl hocalığı yaparken bulacak, bu arada yerel bir dükkanda çalışan sağır ve dilsiz bir kıza adım adım aşık olacaktır. Bangkok kentinin sarhoş edici güzelliklerinde ilerlemeye çalışan Joe kendi varoluşunu sorgulamaya başlar. Surat’ın katliam zamanının geldiğini düşündüğü sırada Joe artık değişmiş, bambaşka birisi olmuştur.

yanıtla: vizyondaki filmler :) #58730
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Rüya
    Bi mong – Dream

Yönetmen: Kim Ki-duk
    Senaryo: Kim Ki-duk
    Müzik: Park Ji
    Görüntü Yönetmeni: Kim Gi-tae

Oyuncular: Jo Odagiri, Na-yeong Lee

Tür: Dram
    Yapım: Güney kore
    Dil: Korece
    Dağıtıcı Firmalar: Tiglon

Jin, gece gördüğü kabusta bir trafik kazasına tanık olmuştur. Uyandıktan hemen sonra kabusta gördüğü mekana giden Jin, burada kısa bir süre önce gerçekten de bir kazanın olduğunu öğrenir. Jin, polisi olayın şüphelisinin evine kadar izler. Şüpheli Ran suçlamaları reddetmekte ve bütün gece uykuda olduğunu iddia etmektedir. Polis Ran’ın ifadesini ciddiye almaz ve onu tutuklar. Jin, ikisi arasında açıklanamaz bir bağ olduğuna ikna olmuştur. Ran, uykusunda Jin’in rüyalarında gördüklerini gerçekleştirmektedir.

15 yazı görüntüleniyor - 6,631 ile 6,645 arası (toplam 7,418)