Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinG
Üyehuyum kurusun gezmeden yapamam
FeeLinG
Üyegülümsedim bileee hani biskremim
bi biskrem versemm kitap okurmusun
FeeLinG
Üyelevye
FeeLinG
Üyenaaş…
FeeLinG
Üyetabiki seve seve yardımcı olurum bu konuda…
alttaki bi biskrem versem 2. tercihlerde biyere yerleşebilmem için bana dua edermi …
FeeLinG
Üyeesrarengizz
FeeLinG
ÜyeZülfü Livaneli’den yeni kitap
Darbeci başkanın politik ve kişisel ihtirasları anlatan “Son Ada” 15 Ekim’de kitapçılarda.
Livaneli’den alegorik ve sarsıcı bir roman…
Darbeci bir başkan, emeklilik yıllarını geçirmek üzere, herkesin her şeyiyle hoşnut olduğu cennet bir adaya yerleşir. Başkan, ruhuna dek işlemiş olan yıkıcılık potansiyelini, geçmiş politik gücünden de yararlanarak kullanmaya kararlıdır. Bu doğrultuda tüm adayı etkileyecek müdahalelere girişir.
Önceleri sıradan görünen bu müdahaleler, sonunda düşmanı düşmana kırdırmaya dek varacaktır. Başta martılar olmak üzere, ada halkı dahil tüm canlılar Başkan’ın acımasızlığından payını alacaktır. Bu arada durdurulamaz görünen bu gidişe direnen bazı sesler de vardır…
Livaneli Son Ada’da, düşsel bir ülkede yaşanan aslında hepimizin aşina olduğu olayları alegorik bir anlatımla verirken, politik ve kişisel ihtiraslarla topluma ve doğaya müdahalelerin sonuçlarını da gözler önüne seriyor.
FeeLinG
ÜyeRecep İvedik 2’ye sayılı günler!
12 Ekim 2008 Pazar
Kimi için iyi, kimi için kötü haber… Recep İvedik 2 çekiliyor. Vizyon tarihi bile belli. Bakın hangi tarihte gösterime girecek?Türkiye’nin yarısının bayıldığı, yarısının ise eleştiri bombardımanına tuttuğu Recep İvedik filminin devamı çekiliyor. İvedik’in yaratıcısı Şahan Gökbakar filmin 12 Şubat’ta gösterime gireceğini söyledi.
Ömür Gedik’in sunduğu Cinemania proramının konuğu Recep İvedik’i oynayan Şahan Gökbakar’dı. Gökbakar filmin ikincisinin Şubat ayında vizyona gireceğini söyledi.
12 ŞUBAT’DA VİZYONDA
Şahan Gökbakar şunları söyledi:
“Recep İvedik’in ikincisini bu sene yapmayacaktım. Ama Recep hayatımdan bir türlü çıkmadığı için, aklıma bir sürü fikir geldi. Bunları yapımcımla paylaştım ve evet, Recep İvedik 2 geliyor. 12 Şubat’ta inşallah vizyonda olacak.”
FeeLinG
Üyeyoo süper almıştım uykumu ve hala uykum yok tutmadı yanii
alttaki yatmayı düşünüyomuş
FeeLinG
Üyehuyum kurusun ders çalışmayı sevmem
FeeLinG
Üyebenim için pek güzel bi gece değil ama herkese iyigeceler…
FeeLinG
Üyezillliiiiii
FeeLinG
Üyetabiki yuttururum…geçmiş olsun bu arada…
alttaki bi biskrem versem benimle sabaha kadar otururmu
FeeLinG
Üyeşeytan diyorki sabaha kadar otur
FeeLinG
Üyebende telefona çeviricem telefonum bozuldu çnkü
- YazarYazılar