Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinG
Üyeevet çok güzel gözüküyor
FeeLinG
Üyebiri bana gelsin o da sensin …..
FeeLinG
Üyeders çıkarılıcak bi olay güzell…
FeeLinG
Üyesen çok canayakınsın
yarın … unutmıycam
FeeLinG
Üyebenim gibi bi uykusuz daha varmışşş
FeeLinG
Üye😀 iyi uykularrrrrrrrr
FeeLinG
Üyeneden senle ayrı gayrı duruyoruz
neden …. gitmiyorum
FeeLinG
Üyesıkıcıı…
telefon
FeeLinG
Üyeevet muhtemelen herkes mışıl mışıl uyuyodur ii uykular herkeseee
FeeLinG
Üyesadelik her zaman….
slow şarkılarmı yoksa hareketlimi???
FeeLinG
Üyeiyi geceler
FeeLinG
Üyehyr bendeee
FeeLinG
Üyeteşekürler…
FeeLinG
ÜyeDinle Neyden
Gösterim Tarihi: 10 Ekim 2008
Yönetmen: Jacques Deschamps
Oyuncular: Lale Mansur, Ahu Türkpençe, Metin Hara, Alican Yücesoy
Bir Dönem Filmi..
Ahu Türkpençe’nin bugünkü Sabah gazetesindeki röportajından..
‘Dinle Neyden’ bir dönem filmi… Yönetmeni Jacques Deschamps. Metin Hara, Alican Yücesoy ve Lale Mansur ile rol alacağım. Ben sultanın kalfasını, bir nevi sağ kolunu oynuyorum. Kalfa gayet ciddi, otoriter ve iş bitirici bir kadın. Dönemin getirisi olarak erkeklerle mesafeli ve hayatını sultana adamış biri. Felsefesi itibariyle çok naif bir film. Rekabet için bir şey diyemem ama filmin amacı hikayeyi doğru bir şekilde aktarıp, fikrini seyirciye sunmak…[hr]
AŞKIN PEŞİNDETür : Dram / Romantik
Yönetmen : Isabel Coixet
Senaryo : Nicholas Meyer , Philip Roth
Görüntü Yönetmeni : Jean-Claude Larrieu
Yapım : 2008, ABD ,Oyuncular;
Ben Kingsley (David Kepesh)
Penélope Cruz (Consuela Castillo)
Peter Sarsgaard (Keneth Kepesh)
Patricia Clarkson (Carolyn)
Dennis Hopper (George O Hearn)
Deborah Harry (Amy O Hearn)Karısını ve onu hiç bir zaman affedemeyen oğlunu yıllar önce terk etmiş bir üniversite profesörü olan David Kepesh her ay rutin olarak Caroline adlı bir kadınla ilişkiye girmektedir. Aslında İkisinin de yaşları ve kişilikleri birbirine çok uygundur. Ama David ona hayran olan Consuela’ya gönlünü kaptırır ve aralarında uzun bir ilişki başlar.
Ancak David’in yaşlılık kompleksi kendisini istemediği düşüncelere sokar. Consuela’nın daha geç biri için onu terk edeceğini düşünür, ve yaşı dolayısıyla ailesiyle tanışmaktan çekinir. Bu düşünceler ilişkiyi yıpratmaktadır.
David Kepesh’in oğlu ve Caroline’in David ile olan diyalogların inceliği ve bu konuşmalarda David’in aklının sürekli Consuela’da olması hafızamıza kazınıyor.
İstanbul film festivalinde de gösterilen bu film, Philip Roth’un The Dying Animal adlı romanından uyarlanmış Ben Kingsley’in de mükemmel oyunculuğuyla iddialı, harikulade bir yapım haline gelmiştir.[hr]
DEHŞET TRENİYapım :
2008, ABD
Tür :
Gizem / Korku / Suç
Yönetmen :
Ryuhei Kitamura
Senaryo :
Clive Barker, Jeff Buhler
Oyuncular :
Tony Curran, Roger Bart, Vinnie Jones, Leslie Bibb, Brooke Shields, Bradley Cooper, Peter Jacobson, Barbara Eve Harris, Hawk Younkins, Dan Callahan, Jayson Sanchez, Michael Didriksson
Yapımcı :
Tom Rosenberg, Jorge Saralegui, Gary Lucchesi, Richard S. Wright, Clive Barker, Eric Reid
Görüntü Yönetmeni :
Jonathan Sela
Müzik :
Robb Williamson, Johannes Kobilke
Dağıtım :
Tiglon
Süre :
1 saat, 38 dk.
Gösterim Tarihi :
10 Ekim 2008Özet
New York’lu bir fotoğrafçı olan Leon Kaufman (Bradley Cooper), sanat galerisi sahibi olan Susan Hoff (Brooke Shields)’in etkisiyle daha dişli hale gelmektedir Bu sırada bir seri katille yolları kesişen Leon, insanlığın karanlık tarafına şahit olmaya başlayacaktır…Geceleri metrolarda seri cinayetler işleyen Mahogany (Vinnie Jones), kurbanlarını korkunç şekilde parçalara ayırır. Leon’un Mahogany’yle olan ilgisi, kız arkadaşının tüm korkularına rağmen onu metroların içine ve şeytanın ta kendisine doğru çeker; Maya da onla berbaer bu karanlığa sürüklenip gidecektir.[hr]
AKILLI OLTür : Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 29 Ağustos 2008
Yönetmen : Peter Segal
Senaryo : Tom J. Astle , Matt Ember
Yapım : 2008, ABD , 110 dk.Oyuncular
Steve Carell (Maxwell Smart) , Anne Hathaway (Ajan 99) , Dwayne Johnson (Ajan 23) , Alan Arkin (Patron) , Terry Crews (Ajan 91) , Bill Murray (Ajan 13)
ABD casus teşkilâtı Control’un kumanda merkezi saldırıya uğrayıp, ajanların kimlikleri ifşa olunca, Teşkilat Amiri’nin analizcisi Maxwell Smart’ı terfi ettirmekten başka şansı kalmaz.
Her zaman Ajan 23’le çalışmanın hayallerini kurmuş olan Smart, ne yazık ki öldürücü Ajan 99’la çalışmak durumundadır. Çok az deneyimi olan Smart’ın, dizginlenemez coşkusuyla KAOS’u yok etmesi gerekmektedir.
FeeLinG
ÜyeKaptan Jack Sparrow köşeyi döndü
2008-10-10Johnny Depp’e ‘Karayip Korsanları’ serisinin 4. filminde rol alması için 40 milyon Euro’dan fazla para teklif edildi.
Johnny Depp’e ‘Karayip Korsanları’ serisinin 4. filminde rol alması için 40 milyon Euro’dan fazla para teklif edildiği açıklandı. Filmde ‘Jack Sparrow’ karakterini canlandıran Depp, sıcak baktığı bu teklifi kabul etmesi halinde, bugüne dek Hollywood’ta bir film için en yüksek ücreti alan aktör olacak. Ayrıca, geçen yıl Amerikan Forbes dergisi tarafından Hollywood’un en iyi kazanan aktörü seçilen Will Smith’i de tahtından edecek.[hr]
James Bond estetik oldu
2008-10-10Quantum Of Solace’in James Bond’u Daniel Craig estetik ameliyat söylentilerini doğruladı.
Yeni James Bond yıldızı Daniel Craig’i oynadığı filmlerdeki ateşli sahneleriyle tanıyorduk ama talihsizliği de ateşli sahneleri kadar gündeme geliyor.
7 Kasım’da Türkiye’de gösterime girecek olan Quantum Of Solace’in James Bond’u Daniel Craig estetik ameliyat söylentilerini doğruladı.
Bir ara lanetli olduğuna karar verdiğimiz Quantum Of Solace’in seti çeşitli kazalara sahne olmuştu. Film çekimleri sırasınsa yaralanan Daniel Craig (40) Elle Magazine’e yaptığı açıklamada yaralanan kolunu doktorların estetik ameliyatla eski haline getirdiklerini belirtti.
Ünlü aktör bugüne kadar gelmiş geçmiş en güzel Bond kadının ise 1995 yılında çevrilmiş olan Goldeneye filminde Judi Dench tarafından oynanmış olan M karakteri olduğunu belirtti.
- YazarYazılar