Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- gokhan1907Üye
Hayvanlara yapılan eziyet ve kötü muamele, dinimizin öngördüğü rahmet prensibiyle bağdaştırılamaz. Dövüştürdüğün hayvanı önce para vererek alırsın daha sonra kasap kasap gezerek ona et alıp yedirip içirip büyütürsün Ondan sonrada başka bir hayvanla onu dövüştürerek o beslediğin hayvanın yaşantısını elinden almaya çalışırsın soruyorum bu davranış hangi mantığa sığar hangi vicdanlar kabul edebilir.
Düşünün ki, karşınızdaki can, sizden medet umuyor… Çünkü o güne kadar hep siz beslemişsiniz elinizle onu hep okşamış, sevmiş, tüm acılarını dindirmiş, yaralarını sarmış, her şeyden ve herkesten tıpkı bir ananın koruyuculuğuna bürünüp, gözetmişsiniz ve götürüp dönüştürüyorsunuz. Bu nasıl merhamet……………
Günümüzde hala köpek dövüşleri, horoz dövüşleri, eşek dövüşleri, at vesaire vesaire dövüşleri şiddetini kesmeden devam ediyor..
Sizce Horoz Dövüşlerinde, At Dövüşmelerindeki eğitim bunun neresinde!!
gokhan1907Üyeaşk sudur.onunla varolmuşsunuzdur.ancak fazlası size zarar verebilir.*
gokhan1907Üyeaslında bu yuzden havuzların tehlikesi var baya..
En iyisi dogal yerler..
Gir denize gole..,gokhan1907Üyeilginc…
gokhan1907Üyeyakında beklenen acıklamalar gelir heralde moderator tarfından..
Gercekten de ne olduguna bi anlam veremedik ve kimsede bi acıklama yapmadı..gokhan1907Üyeben işimi garantiye alayım da.. benide eklermisiniz mumkunse
gokhan1907ÜyeBencede turkcell.
Cunku simdiye kadar hiç bi sorun yasamadım.gokhan1907Üyeşimdi ne yalan soyliyim benim birazcık kullanmıslığım var..
gokhan1907ÜyeBence Şampiyon zaten Ortada..
belli kimin olacağıgokhan1907ÜyeNe demek yemem! o tabak bitecek
gokhan1907ÜyeBende seni bi su kurbağasına çevirirdim
Vraak vrak oterdin sudan,
Sonrada hep prenslermi beklicek.
Sen yakısıklı bi prens gelsinde beni opsun diye beklerdingokhan1907ÜyeBu programların da paylaşımını yapotığınız için teşekkürler.
elleriniz dert gormesingokhan1907ÜyeFalcon wrote:Bence alttaki resimdeki havuzmu desek, akvaryummu desek, işte odaha güzel.
keske param olsada evimin bahcesine ole bişey yaptırabilsem ve bakımınıda ustlenebilsemKeske benimde boyle bi sistemim olsa bakabileck.
Ama olmasını isterdimgokhan1907ÜyeBende sana o çığlıkları fuymamak için birer kulaklık takardım.
Hem bende senin için belki iyi blki kötü bişey yapmış olurdum.
Alttaki ya sen. Merka ettim bende he..
İyi bişeyler bekliyorum artıkgokhan1907Üyebi denemek lazım.
Acaba çok kasmazmı bilgisyarı ve neti? - YazarYazılar