Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]oğlak burcunun hayvanının bile özellikleri süper baksanıza:bravo::sleep:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık bende çok seviyorum zaten ama sonunda üzülmedimde değil:sm_cry:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık ama bu benim köpeklerden korkmama engel olmuyor yinede:icon9:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bunlar gerçekten çok güzel ares :good:[/size]
irresistableKatılımcıeloruz wrote:ecel Yazan:
!!bütün devlet yöneticilerinin atatürk gibi olduğunu ve hepsinin ülke menfaatlerini korumaya çalıştığını düşünmek…
sana katılıyorum..
ona bakarsan bizim gibi yardısever ve merhametli insanların atalarını soykırım yapmakla suçlamakta öyle
helal olsun size aynen katılıyorum iki görüşte süper ama bazıları direk ATATÜRK ü kötüleyip bişeyler yapmaya çalışıyolar onlara inanalarsa artık ne kadar saf siz düşünün:bravo:
irresistableKatılımcıeloruz wrote:irresistable walla çok üzüldüm hiç mi kimseye sormadın cnm sende bunlar nasıl yağıyo neden yağıyo diye[size=x-large]ne yaparsın çocuk aklı işte:icon4:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]>*> *>* Y =28
*>*> *>* A = 1
*>*> *>* L =15
*>*> *>* A = 1
*>*> *>* K =14
*>*> *>* A = 1
*>*> *>* L =15
*>*> *>* I =11
*>*> *>* K =14
*>*> *>*
*>*>BAŞARI = 100%
*>*> *>*
*>*> *>*
*>*> *>*
*>*> *>* T =24
*>*> *>* O =18
*>*> *>* R =21
*>*> *>* P =20
*>*> *>* İ =12
*>*> *>* L =15
*>*> *>* BAŞARI = 110%
bu kısmın doğruluğu %100 zaten:bravo:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bu müşteriye ben bile hakveremiyorum ki:unsure:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]İstanbul Sultanbeyli’de midesine sinek kaçan bir kişi, ağzına sinek ilacı sıkınca hatasının bedelini canıyla ödedi…:w00t::yerlerde:[/size]
irresistableKatılımcıtexas38 wrote:hepside güzelmiş ben ikisinide aldım:brutal012:
irresistableKatılımcı[size=x-large]asansörün kapısı açılmıyormuş gibi yapın bu kadar dehşet meraklısıysanız:icon7:[/size]
irresistableKatılımcıKUNT wrote:irresistable wrote:[size=x-large]*Bayramlarda el öpünce para veren yaşlılar…en çok da bunların soyunun tükenmesi üzüyor beni aslında…ama karısının sözünü dinleyen erkeklerin de soyu tükenmekte bence:sm_cry:[/size]Onlara zaten erkek denmiyo boşver tükensin:laugh::laugh:
:icon7::nunu::brutal012:
irresistableKatılımcısfenks wrote:Üzümünü ye bagını sorma eloruzzzz:D[size=x-large]peki:w00t:
[/size]
irresistableKatılımcı:bravo:
irresistableKatılımcı[size=x-large]ya bizimm “şey” gibi bir kelimemiz var ve heryere koyabiliyoruz..canım türkçem benim:bravo:[/size]
- YazarYazılar