Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]ooo el falım bana çok güzel şeyler söylüyor teşekkürler paylaşım için:bravo:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık texas_38 gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.can dündarı zaten seven bir okuyucu olarak:flowers:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben “bu kadar konuşana bir dinleyen lazım” sözünüde çok severim:icon9:[/size]
irresistableKatılımcıtexas38 wrote:bu sözlerin hepsi de gerçek hayatımızı anlatıyor.
bunları bir araya getiren arkadaşımıza teşekkür ediyorum…[size=x-large]MANTIKLI DÜŞÜNMEYI:
“Ben öyle dıyosam öyledir…!!!”[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bunlar çocuk değil uzaylı bence bu kadar meraklı çocuk mu olur ya:devil:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]*Bayramlarda el öpünce para veren yaşlılar…en çok da bunların soyunun tükenmesi üzüyor beni aslında…ama karısının sözünü dinleyen erkeklerin de soyu tükenmekte bence:sm_cry:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]inanamıyorum bu test yanlış bence benimki erkek beyni çıktı çünkü yaa:thumbsdownsmileyanim:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aramıza hoşgeldin ®BALKESVET®:Coucou03:
her yeni katılım yeni bir paylaşım demektir o yüzden paylaşımların için şimdiden teşekkürler:ciao:
[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aramıza hoşgeldin orfan:Coucou03:
her yeni katılım yeni bir paylaşım demektir o yüzden paylaşımların için şimdiden teşekkürler:ciao:
[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aramıza hoşgeldin ilhan:Coucou03:
[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aramıza hoşgeldin vet_züleyha:Coucou03:
[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aramıza hoşgeldin redche:Coucou03:
[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aramıza hoşgeldin atropin:Coucou03:
[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aramıza hoşgeldin dostane:Coucou03:
[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aramıza hoşgeldin tierarzt:Coucou03:
[/size] - YazarYazılar