Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]sfenksss:kalispafanim01: hala üstünlük bende:VroumVroum01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]aman sfenks sakın deneme bile kuş beslemeyi o zaman:Peureux06:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]ben uzun yol denemedim ama gerçekten çok zevkli olabileceğini tahmin ediyorum naernamarth…
bu arada yinede orda sende vardın ama sfenkss:Coucou15:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]o zaten orda da cama da yazarım ama yinede sfenks..:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[/color]
irresistableKatılımcı[size=medium]bende sayende +2 oldum ve rekor bende yine :ciao: bay bay birincilik[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]sen hala öyle düşünmeye devam et..
Bak en son mesaj yine bende :1053178878:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]bu davetin için teşekkürler ama başına erciyesi ekle istersen texas38 :Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]Ne şeker-i Şam, ne sima-i Arabiyye, sulh-u salah = Beraberlik
işte güzel türkçemizin farkı:thumb: [/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]minibüs şöförü ve karadenizli arkdaşlara bayıldım:yerlerde:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]çok kötü ya..kız ordan çıksa da bir daha insanlaın yüzüne nasıl bakar bilemiyorum:1053178878:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]işte bu süperrrr:9992iu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]+1..
işte geldim burdayım:1053178878:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hem tam cevap yazarım hemde en son postu ben atarım:Feu01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]süperrrr…………:band4ss:[/size]
- YazarYazılar