Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]şeytan diyorki sabahtan akşama kadar havuzdan çıkma:shark4nw:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bende healde zuzuuu yazardım:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben her dileğimi yapabilecek bir sihirli değneğim olsun isterdim:1053178131:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]nusnika bu kadar paragöz olduğunu bilmiyordum:kalispafanim01:
beni ne söylerseniz söyleyin uyandıramazsınız eğer çok yorgun yattıysam:NonNon03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]nusnika çok mütevazisin:Peureux06::kalispafanim01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]konu için sağol ama küçük bir düzeltme bilimsel araştırma topluluğuyduk ama sonunda başkanın çabalarıyla klüp olmayı başardık:1053178131:
bu arada atçılık klübünün başkanını tebrik ederim forum yönetimi adına:Forum37:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]sağol sfenksscim:Coucou03:
ama texas38_hakan erkuş 5 yıldır aktif yeni değil yani:Peureux06:[/size]
irresistableKatılımcınusnika wrote:bu arada sazan gibi atladım ama benim doğum günümde 28 temmuz haberiniz olsun:D:D:D:D:D:D[size=x-large]anlaşıldı:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık themem sen iyice beni geçmeye niyetlendin galiba:kalispafanim01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hepsini anladım da deve beslemek isteyen var mıdır acaba:Chut09:[/size]
4 Kasım 2006: 17:37 yanıtla: Türkiye’nin En İyi Gazetesi Sizce Hangisi? Not: Alfabetik sıraya göre listelenmiştir. #31401
irresistableKatılımcıtexas38_hakan wrote:SİTE ÜYELERİ HER ZAMAN “ZAMAN ” DER ÖÜNKÜ O TEK DÜRÜST GAZETE:kalispafanim01:
irresistableKatılımcı[size=x-large]voleybol hariç hepsini denedim ve çok severim ama basketbol özel merakımdı:1053178131:[/size]
irresistableKatılımcınusnika wrote:bence en iyisi sony ericsson arkadaşlar kim ne dese desin[size=x-large]en iyisi olmasının sebebi senin telefonun olması olmasın sakın:kalispafanim01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aslında ben yürümeyi terih ederim ama bisiklet de zevkli oluyor:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ooo..en güzel cevabı eloruz vermiş aslında ama ben en çok yazı severim..en çok da yüzebildiğim yazları:Chut09:[/size]
- YazarYazılar