Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]di sfenkscim di:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]kıs sfenks bırak da süpriz olsun:kalispafanim01:
ama yinede duymayan kalmadı heralde senin sayende:1053178131:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]tuttu valla beraberde izleriz canım:thumb:
alttaki bayram tatilinde hiçbiryere gitmemiş mi?:A(1)~1.GIF:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]yazı stili, yazı büyüklüğü, yazı rengi (bunu hatırlayan var mı):1053178131:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hayır düğünü asıl kahraman basmış..peki sonra ne olmuş?:Peureux06:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:hanii harfleri yollamamışsın:D ya ne guzeldi dimi shinitzel[size=x-large]ellerine sağlık çok güzeldi devamını yaparsın artık:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben senin kime benzediğini biliyorum..
lucy luo ama biraz kısa ve şişman versiyonu :cubba1:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]tabiki dvd:Coucou03:
mısır mı patates mi?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]kedilerin ve sen aşılıysan sorun yok:Coucou35: punch mı ısırdı?
doktoorr canım çok sıkılıyor ne yapayım? :kustummm:[/size]25 Ekim 2006: 22:31 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #31087
irresistableKatılımcısfenks wrote:
:D:D:kalispafanim01:
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben değilde themem benim yüzümden tığ gibi kaldı(bu arada tığ ne?):Coucou06:
sen kedileri evde deney yapmak için besliyor muşsun bunu nasıl açıklıcan bakim:icon_smile_cicogna_gif:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:punch= yumruk demek ( oglum tırmıklamaz ya ıssırır ya da yumrukla girişir)rheia= zeusun annesinin ismi( hoş kızım biraz yaramaz pek ismininanlamını almamış ama)
[size=x-large]rheia konusunda sana katılıyorum ismine benzememiş ama çok tatlı:nibble6_gif:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]cimciklerim allah allah :1053178626:
peki ya sen niye hiç yürümüyormuşsun son günlerde bak kilo alırsın karışmam:Chut09:[/size]25 Ekim 2006: 21:48 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #31070
irresistableKatılımcısfenks wrote:sen ole san
:D:D[size=x-large]kıs sen sus sfenks seni hariç tuttum zaten sen demiyor musun nekız ne erkek gibiyim diye:Violence35:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]çok çukulata ye geçer:Bougie01:
ya ben çok yorgunum uyumama rağmen geçmedi ne yapsam doktor?:A(1)~1.GIF:[/size] - YazarYazılar