Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı:yerlerde:
irresistableKatılımcısfenks wrote:alalalallal ne den bole olduysa tekrar bi bakayım da yollarım tekrar linki[size=x-large]bak bakalım halledemezsen yardım edeyim:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcıtheophrastus wrote:Belirti : Zemin bulanık görünüyor.
Sebep : Boş bir bardağa bakıyorsunuz.
Çözüm : Hemen bardağa sevdiğiniz bir içecekle doldurun.Cok Ayıp..
No ALcoL…
Daha uzun bi yaşam için alkole hayır[size=x-large]sana katılıyorum:thumb:
[/size]
irresistableKatılımcıQuote:– Cesaretlendirme hiç kimseye zarar vermez.[size=x-large]bu sana birşey hatırlatıyor mu sfenks?:Coucou35:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık themem:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]arkadaşlar öyle kuru kuru bayram kutlamayın kim şeker topluyor bakim benim için?öyle olmaz şeker getirmeyen üyelerin benden çekeceği var ona göre:kalispafanim01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık notlar için canım:thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık canım:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:evet guzel şimdi goruom saol irres…[size=x-large]bişey değil ama sanırım sorun cidden senin bilgisayarda:A(1)~1.GIF:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]evet….sanada mutlu bayramlarrrr……..:Coucou26:[/size]
irresistableKatılımcı:Amour34::Coucou03:
irresistableKatılımcısfenks wrote:sfenksbenim nick msırdaki insan başlı ve kedi vucutlu heykelimsi bişey işte buuu http://www.yorumcu.com/mtour/pyramids/sfenks/story.asp
[size=x-large]senin nick sana gerçekten uyuyor ama sfenks:nibble6_gif:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]süperrrrr:sauer014:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]yok çabuk sinirlenmem değil mi themem:Coucou15:
alttaki senin alttan dersin mi varmış?:NonNon03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]kendi kızıyla askerlik arkadaşının oğlunun birbirlerine ne kadar çok yakışacağından konuşmular sonra ne olmuş? :hmm:[/size]
- YazarYazılar