Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcıplatipus wrote:çok garip bi duygu heralde.
Ama ben gıdıklananları gostere gostere gıdıklamayı daha cok seviyorum..
Heralde sevdigim kızın gider gece yanında yatardım ve heryerde onunla olur takip ederdim…
[size=x-large]o zaman sen görünmez olma sakın:kalispafanim01:
[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hergün balık yağı iç uzar boyun:1053178131:
doktor benim ayağımı botlarım vurmuş ne yapsam?:A(1)~1.GIF:[/size]
irresistableKatılımcıplatipus wrote:en kötüleride isimlerle ve soyisimlerle gecilen esprilere bazen kuscagım gelir..
Tamam belki isimlerin buyuk bi agırlıgı var ama kızın soyadı aptaloğlu ysa ne var bunda :p[size=x-large]en azından aptaloğlu ya birde aptal kızı olsaydı :Chut09:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben oynamaya razıyım..bende seni taşa çevirirdim hiçbirşey ypamazdın bir daha:kalispafanim01:[/size]
24 Ekim 2006: 01:15 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #30980
irresistableKatılımcı[size=x-large]erkekler kızdıklarında bayana tokat atabilirler ama bir bayan asla yapmaz:smiley_61:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]yaaa bende senin için pastandan yemek isterdim:Bougie01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]oturma tembel seni:kalispafanim01:
j.m.h.[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bende seni sabahlara kadar msnde kaldığın için hapse atardım:duel:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]neee pikap kaybolmamış mı nerde buldun? :Hein36:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aslında ikisinin arası dalgalı olsun dicem ama seni kırmayım düz saç :mouton_gif:
şeker bayramı mı kurban bayramı mı?:mouton_gif:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]gelir alırım ondan kolay ne var :zl_baby02:
sen alttakiayaklarını yıka artık çok kötü kokuyormuş herkes öyle söylüyor :NonNon03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben tahmin ettim zaten ama ellerine sağlık sfenks..:ciao:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:defter kitap kalemerkek kız aşk
deli şarap sokak
fizyoloji histoloji biyokimya = perşembe gunu (2. sınıftakiler anlar)

romantizm mum çakmak

irres… the mem bilgisayar

[size=x-large]sfenksss punch Rheia:nibble6_gif:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]gerçi diğer üyelerin yolladıklarıda eğlendirmiyor değil ama devamını bekliyoruz en kısa zamanda themem:1053178131:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:emel okulun ilk günü öğlen eve neşe içinde koşarak girmiş : “Anne, anne! Bugün öğretmen alfabeyi öğretmeye başladı. Herkes ‘c’ye kadar sayabilirken ben ‘e’ye kadar sayabildim. Karadenizli olduğum için değil mi?”. Annesi yanıtlamış : “Evet yavrum, o yüzden.”. İkinci günü öğlen yine eve neşe içinde koşarak girmiş : “Anne, anne! Bugün öğretmen rakamları öğretmeye başladı. Herkes ‘4’e kadar sayabilirken ben ‘6’ya kadar sayabildim. Karadenizli olduğum için değil mi?”. Annesi yanıtlamış : “Evet yavrum, o yüzden.”. Üçüncü günü öğlen yine eve neşe içinde koşarak girmiş : “Anne, anne! Bugün okulda arkadaşlarla pazumuzu ölçtük. Onlarınki en fazla 23 santim gelirken benimki 43 santim geldi. Karadenizli olduğum için değil mi?”. Annesi yanıtlamış : “Hayır yavrum! Onlar 7, sen 17 yaşında olduğun için!..”.[size=x-large]süperrrrr…. :yerlerde:[/size]
- YazarYazılar