Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]hoşgeldin anıl:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]anıl fıkra çıkmamış bir düzeltirsen yoksa ben halledim:1053178131:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]şuan yüklediklerin normal görünüyor gelince hallederiz rahat ol:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]galiba bir sorun var sfenks açılmıyor:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bu ikinci videosu galiba yeni gördüm ama yönetmeni tebrik etmek lazım süper olmuş:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]çok süperdi sfenks ellerine sağlık:yerlerde:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:valla ben her asansore biri ile binsem asansoru sallarım saga sola ii oluo yanındakinin odu patlıo:D ve ozellikle de zıplarım zaten bi miktar enerji fazlalıgı var bolelıkle bi kısmını atıom:D[size=x-large]o zaman sen sakın benimle asansöre binme sfenks:Violence35:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:bir gece herkes yatar ama anne ile baba uyumazzzzzz işte o zaman bebek olur:Daklım erene kadar beni babamın dogurdugunu sanırdım ve herkese ole derdim
saflık işte[size=x-large]birde söylemen çok hoş:070:[/size]
irresistableKatılımcıQuote:-16. yüzyil Paris’inde popüler aktivitelerden biri, yazin ortasina denk gelen günde torbalar dolusu kediyakmakti.[size=x-large]özellikle bu ne kadar medeni olduklarının kanıtı işte:icon33:[/size]
irresistableKatılımcıQuote:– Sinirli geçirilen her dakikayla mutlu bi 60 saniye kaybedilmiş olunur.– Seni neyin geliştirecegini düşün ve onun peşinden koş.
[size=x-large]hepsi çok güzel ellerine sağlık ama özellikle bu ikisi çok hoşuma gitti sfenks:thumb:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:saol irres sen buraya gel ben sana koca bi dayak verecem……:1053178626:
irresistableKatılımcı[size=x-large]naeeee heyy sonunda istanbuldasın:1053178820:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]resim normal herşey görünüyor yine senin oturumda bir problem var galiba sfenks yaa:hmm:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:yaws sen de benim hiç bişeyimi beyenmion benim için ii işlte aalalallalalala
:D:D:D:D:D[size=x-large]niye öyle diyorsun yemeklerini beğeniyorum mesela:brutal001:[/size]
irresistableKatılımcıQuote:7.
Belirti : Babanız ve kardeşleriniz yabancı gibi bakıyor.
Sebep : Yanlış evdesiniz.
Çözüm : Evinizin yolunu sorun.[size=x-large]arasıra var mı bunu yapan acaba :070:[/size]
- YazarYazılar