Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcıQuote:4. Deniz yildizinin beyni yoktur. (Boyle olan insanlar da taniyorum!)[size=x-large]bende tanıyorum valla :aetsch:[/size]
irresistableKatılımcıQuote:3. insan midesi 2 haftada bir iç zarını yenilemek zorundadır aksi halde kendi kendini sindirir.[size=x-large]sanırım benim midem bu işlemi çoktan gerçeleştirdi:A(1)~1.GIF:[/size]
irresistableKatılımcıQuote:Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara kadar chat edeceğiz. Ancak ilk yillarda senden biraz tasarruflu olmani isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs. anlarsın ya açık dikkatli olmanı isteyeceğim. Salonumuzun baş köşesine babamın eski 8 MHz 10 megabaytlık 8088 bilgisayarını koyacağım, malum şark köşeleri bana hep çok sıcak gelmiştir, yanına da 5,25 lik disketler. O biçim nostalji olacak. Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliştireceğiz, zaman hangi ram’i gerektiriyorsa uygulayacağız. Birbirimizden fikir download’unu bir gurur meselesi yapmayacağız. Aramizda ayrı gayrı olmayacak, bu ağın server’i benim demiyeceğiz hiçbir zaman. Herkes birbirinin sörfüne saygi duyacak.[size=x-large]bunun neresi aşk sfenks yaa :duel:[/size]
irresistableKatılımcısfenks wrote:
:D:D çokk ii yaws[size=x-large]neresi iyi yahu sfenks:smiley_61:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]kötü bir şaka ya:kalispafanim01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]5. Bir hamambocegi 9 gun basi koparilmis olarak, acliktan olene kadar, yasayabilir (Yorum yapmayacam, igrenc cünkü.)
zaten iğrençler birde kafalarına vurunca ölmediklerini öğrenince içim rahatladı :008:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]belkide berbere çaktırmadan nereye gideceğini bilmediği saçlarını sevmek içindir:001:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]şu an sana çikolota alamam ama istersen emzik vereyim sfenks:zl_baby02:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bu paylaşımın ve duyarlı üyelerimizin dikkatini çektiğin için çok sağol sfenks:Coucou06:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]gerçekten mükemmel cümlelerle ifade etmişler :thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]Geç Gelen eskir…
k.k.l.[/size]
irresistableKatılımcıbaytar wrote:Benim muhabbet kuşumun adı: Çapkın
Kedimin adı: Caddy[size=x-large]
kedi dediğinde başka kediler alınmıyor mu üstüne:yerlerde:[/size]
irresistableKatılımcıplatipus wrote:9- Fındık, fıstık, balık ve tahılda bol miktarda bulunan selenyum, kanser riskini azaltır.+++ Kesinlikle tavsiye ederim
[size=x-large]kesinlikle sana katılıyorum:Forum37:
[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık sfenkss:thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bendende herkese selamlar:thumb:[/size]
- YazarYazılar