Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]sorunsuz iletişim falan derken turkcell ve telsim var ama aveanın son kampanyasına 3. bir hattı aldıraak türden:Forum37:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]tiryakiliğinin boyutunu biliyoum da bıraktığın müjdesini niye vermedin naee:Coucou03:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aslında bayram için bilet bulamayınca tercih hakkı falan kalmıyor ama hiç yer nasıl olmaz anlamıyorum acaba gidenler tekrar gelip tekrar mı gidiyor bayramın ilk gününe kadar:Violence35:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben bu aralar thememin aklına gelmeyen bir mazeret kullanıyorum aslında..
tatlım ya bu çanta ne kadar ağırmış kolum koptu diyip el çantamı bile taşıtıyorum:Forum37:
gerçi bunun bir mazeret olduğunu bile bile taşıyor ama:Amour34: [/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]lütfen arkadaşlar aranızda kopya çekmeye niyetlenenler varsa hiç denemesinler bile burda herşey adil:1053178626:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık canım ya çok üşeniyordum iyi oldu valla:nibble6_gif::Forum37::Forum37:[/size]
irresistableKatılımcı[size=medium]çok sağol ares süper olmuş valla:pinguin2_gif:[/size]
irresistableKatılımcı[size=xx-large]kusura bakma sfenkss ama seni de adam dövmekten hapse atmak zorunda kalıcam gibi:kalispafanim01:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ne onun ayakları mı kokarmış:070:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]tabiki lamba edison elektiriği boşuna mı icat etti:1053178131:
sinek mi?atsineğimi?[/size]
irresistableKatılımcıBy naee

Dogum gunun kutlu olsun..
gerci bende bugun kutladım ama ayıp olmasın burdanda kutlayım ben
Nice yıllara
irresistableKatılımcı[size=x-large]eee ne yapsaydım yani bu oyunun adı alttakineçamur at ya zaten:yerlerde:
peki ya sen alttaki yurtta arkadaşlarının yemeklerine müshil atarken hiç utanmadın mı hı:nunu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]veresiye çorap dağıtılır:ciao:
E.O.N.[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]tabiki daha güvenli olduğu için araba:thumb:
mouse mu?klavye mi?(ben klavyede pek aktif değilimde:
:094:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bende üflemek suretiyle yarattığım hava akımıyla kolumdaki bir kılı kıpırdatırdım ki benim için kılını bile kıpırdatmadı deme diye:ciao:[/size]
- YazarYazılar