Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]ya işte doğal yeteneğim..herkes çok beğeniyormuşta o yüzden dansediyorum:ciao:
geçen gece birileri apartmanın tam önüne kocaman aşk mesajları yazmış sen internetteyken görmedin mi yazanı?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ne seherium kapının kolunu mu kırmış:064: [/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]kızın babasından borç istemeye gelmiş…peki kızın babası ne yapmış?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]yok yorgunluktan gözlerim kapanıyor…:00001756:
alttaki bugün dondurma mı yemiş:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]sende çok sessizsin susma hakkını kullandığına göre bir şuçun var o yüzden seni hapse atardım:motze:[/size]
irresistableKatılımcıAres wrote:ya siz ikiniz super imza yapmsınız baytar ve irresistable..
Bende bi ara tasarlaryım bari.. cok hos durmus gercektende..
Bu arada themem en buyuk teşekkürde sana…
Ellerine saglık hersey için[size=x-large]themem sağolsun imza içino varya bir numara:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık çok güzel olmuş themem:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık themem benim imzada süper olmuş:ciao:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:O bi arkadaş dogru soylemiştir.
Bursaspor 2 yıl aradan sonra 1, ligde.
Hayırlısı bakalım neler olacak[size=x-large]görecez:064:[/size]
irresistableKatılımcıYakamoz wrote:bence kasmaya hiç gerek yok bilgisayarı.
Benim guvenli ve kasmayan programım kaspersky[size=x-large]bende karspersky vardı ama sistem çöktü:nunu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]oyunsitesi.comu kullanıyordum ama forum sayesinde başka adrese gerek kalmadı üyelerimizyeteri kadar çalışkan olduğu için:k99:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aslında her zaman varanı tercih ediyordum ama artık mecburen kent çünkü kayseriye başka firma yok:kustummm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]tabiki okan bayülgen..kaç yaşına gelirse gelsin zeki komik ve karizmatik:9992iu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]canım biryere gitmek istemediğinde annemin siparişlerini midem ağrıyor diye ertelerim ve sonunda dayanamayıp kendi alır:cubba1:[/size]
irresistableKatılımcıSessiz_Ce wrote:gerci benim için cukulata olsunda nasıl olursa olsun farketmez
[size=x-large]themem nasıl bir çukulata canavarı olduğumu bilir bende bitteri çok severim ama sonuçta çukulata olduktan sonra hepsini yerim:cheerleader:[/size]
- YazarYazılar