Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]bilgisayar+internet+sörf:evet:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ya işte doğal yeteneğim..herkes çok beğeniyormuşta o yüzden dansediyorum:ciao:
geçen gece birileri apartmanın tam önüne kocaman aşk mesajları yazmış sen internetteyken görmedin mi yazanı?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ne seherium kapının kolunu mu kırmış:064: [/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]kızın babasından borç istemeye gelmiş…peki kızın babası ne yapmış?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]yok yorgunluktan gözlerim kapanıyor…:00001756:
alttaki bugün dondurma mı yemiş:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]sende çok sessizsin susma hakkını kullandığına göre bir şuçun var o yüzden seni hapse atardım:motze:[/size]
irresistableKatılımcıAres wrote:ya siz ikiniz super imza yapmsınız baytar ve irresistable..
Bende bi ara tasarlaryım bari.. cok hos durmus gercektende..
Bu arada themem en buyuk teşekkürde sana…
Ellerine saglık hersey için[size=x-large]themem sağolsun imza içino varya bir numara:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık çok güzel olmuş themem:ciao:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:peki
Ben kopekbalıklı havuzun yerine içinde zuzu olan havuza atlıyım bari..[size=x-large]ne o sen normal havuzda yüzemiyor musun?içinde sadece su olan havuzda yüzsen:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]13- Uyku bağışıklık sisteminin çalışmasında etkili oluyor.
o zaman benim bağışıklık sistemim çok iyi çalışıyor uykuyu ve çikolatayı çok severim:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben sinirlendiğimde genelde içimden sayardım ama bu aralar onu yapamıyorum daha kırıcı olabiliyorum sanırım:A(1)~1.GIF:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bilgi için sağol da bunlardan önce durumun normal olmadığının farkına varmak gerekli sanırım:icon33:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bu yazıyı okurken başım ağrıdı ya themem:yerlerde:
şaka bir yana da bana migren başlangıcı demişti doktor birgün migren ağrısından duvarları tırmalayan biri gördüğümden beri o ağrıyı yaşamadım hiç:thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hımm..tabi cinsiyetin babadan kaynaklandığını ispatladık ya şimdi de kelliğin suçunu mu atıyorlar:yerlerde:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]en çok össye hazırlanırken bu sorunu yaşadım ve uyandığımda hep çenem ağrıyordu:nei:[/size]
- YazarYazılar