Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]tabiki okan bayülgen..kaç yaşına gelirse gelsin zeki komik ve karizmatik:9992iu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]canım biryere gitmek istemediğinde annemin siparişlerini midem ağrıyor diye ertelerim ve sonunda dayanamayıp kendi alır:cubba1:[/size]
irresistableKatılımcıSessiz_Ce wrote:gerci benim için cukulata olsunda nasıl olursa olsun farketmez
[size=x-large]themem nasıl bir çukulata canavarı olduğumu bilir bende bitteri çok severim ama sonuçta çukulata olduktan sonra hepsini yerim:cheerleader:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]tabiki nokia ama motorolanın kapaklı bir modeli var o da fena görünmüyor:thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bencede msn iyi ama skype yeni olduğu için yoksa dahili bir mikrofonla çok rahat aslında:00001756:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben pek kullanmıyorum ama ablam sürekli hepsiburda.com’u kullanıyor ve çok memnun:thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ya bende toshiba kullanıyorum ve memnunum aslında yinede sorun çıktığında servisi pek iyi değil:094:[/size]
[size=x-large]yinede sanırım asus olması lazım şu deri kaplı olan çok hoş görünüyor son zamanlarda..
birde toshibada dahili bluetooth ve mikrofon yok o da bir dezavantaj bence:nei:[/size]9 Eylül 2006: 09:14 yanıtla: Türkiye’nin En İyi Gazetesi Sizce Hangisi? Not: Alfabetik sıraya göre listelenmiştir. #30322
irresistableKatılımcı[size=x-large]bence hiçbiri tam anlamıyla mükemmel olamaz çünkü ne kadar inkar etselerde yanlılar..ayrıca birinin spor kısmı, birinin güncel kısmı, birinin ekonomisi, diğerinin de köşe yazıları güzel olduğu için birinin adını söylemek zor sanki:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]aşk sudur.onunla varolmuşsunuzdur.ancak fazlası size zarar verebilir.*
benim için bu geçerli sanırım bir oğlak olarak aşka aşık biri değilim:engel001:[/size]
irresistableKatılımcıYakamoz wrote:irresistable wrote:Sessiz_Ce wrote:Allah sana, senin gibi çocuklar versin de gör[size=x-large]sende bendensin demekki benim annemde en çok tripi kullanır:motze:[/size]
Alın bir tanede bende var aynısından
[size=x-large]ya anlarsınız halimi o zaman:008:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]kullanıyorum canım ama trafiğe kapalı alanlarda o yüzden görmemişsindir:ciao:
peki ya sen alttaki daha 18 ine gelmeden 18 sınırı olan filmlere kaçak giriyormuşsun:nunu:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:Tamam burdakiler kendileri gibi erkek çocuk yapmayı planlamışlar ve başarmışlar.
Ama butun erkekler böyle yapar diye yorumlamasak
AMa yinede cocuklara genelde anneler bakar.
Peki bunların annesi nerdeymiş, bu hale gelene kadar bu yaramazların?[size=x-large]bence güvenip emanet etmişler ama hala geç değil ağacı yaşken eğmek için:00001756:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hımm..ya hiç sorma net kendiliğinden gidip duruyor yok benim suçum yani:ciao:
senin ehliyetin yokmuş neden araba kullanıyorsun bakim?:nunu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ne themem sıkıntıdan patlamış mı:yerlerde:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]_allahım ne kadar mesudum
(söyleyen:mesud yılmaz:):yerlerde:[/size] - YazarYazılar