Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcıthemem wrote:bak sen sunlara ya..
ne artistler boyle bunlar..[size=x-large]artist değil şaklaban olmuşlar bence:075:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]pizza tabiki:thumb:[/size]
[size=x-large]kuzu mu?kedi mi?[/size]
irresistableKatılımcıantibiyotik wrote:ne güzel işte babasının oğlu
[size=x-large]böyle babasına da ben sahip olmak istemem heralde:cheerleader:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]klasmana baktın mı 1. olmak çok zor görünüyor:icon30:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]müzik:band4ss:
baklava mı?spangle üstü dondurma mı?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ağrı kesici al dicem ama çok basit olur en iyisi biri sana masaj yapsın çok rahatlatıyor:thumb:
ya benimde midem ağrıyor ne yapayım doktor?:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bende seni sineğe çevirir yanına da bukalemun yada kurbağa koyardım böylece kaçacak yerin olmazdı:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]çukurdan çıkınca sana tokat atmış:nunu:
eee tokattan sonra sana ne oldu?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]rahatça salla bacaklarını:cheerleader:
A.R.E.[/size]4 Eylül 2006: 14:28 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #30148
irresistableKatılımcıBukalemun wrote:Yok ya..
Ne alakası var.
Asıl sorumluluk sahibi olan erkeklerdir.
Cogu ailede de bu boyledir.
Evi çekip düzene sokarlar, Aileden sorumludurlar.
Bayanlarda evde bulasıktı, yemekti, cocuktu, temizlikti.
Türkiyenin genelidir bu.
Artık hangisi sorumluluk tartışılır[size=x-large]:ban::ban:
erkekler bayanlar için sıralarını bile taşırlar bayanlar da sıralarını erkeklere taşıtırlar ama asla bir bayan erkeğin oturması için sıra taşımaz:cheerleader:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]üzgünüm tutmadı her ne kadar benim şarkı söylememi istemeselerde bir gün keşfedileceğime inanıyorum:band4ss:
alttaki çok üşengeç?[/size]
irresistableKatılımcıBukalemun wrote:iyi ozaman bende sen ölünce cenazenin arkasından bi dua okurum[size=x-large]allah razı olsun:engel002:bende senin için kocaman bir pizza yicem eee ne de olsa benim mutlu olmamı istersin:cheerleader:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ya hiç sorma herkesin benim kadar ünlü birini tanımaması için kamuflaj amaçlı kullanıyorum o taıkma saçı yopksa saçlarımın ne kadar güzel olduğunu bilirler:cheerleader:
peki ya sen alttaki seni yağmurun altında yüzünde bir maske çıplak gezerken görmüşler bunu nasıl açıklıcaksın?:nei:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]o zaman bende senin arabana bomba koyacam böylece beni öldürmeye gelemiceksin bile:sauer014:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]35 – Dogumgunu, evlilik yildonumu gibi ozel gunleri parmagimiza kirmizi iplik baglamadan da hatyrlayabiliyoruz… (Utuyu fiste, yemegi ocakta, arabanin anahtarini kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydali…)
komik ama yalan:smily_crazy:[/size] - YazarYazılar