Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]asıl kahramanı yakalayamamışlar..peki ya sonra asıl kahramana ne olmuş?:A(1)~1.GIF:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]yeşil çay iç gerginliği alır ve uyursun büyük ihtimalle de merak etme masaj yaptıracam zaten:thumb:
ya ayağığımı parmak arası terlik vurdu ne yapsam?:hmm:[/size]
irresistableKatılımcıSeherium wrote:bunlar ne be
Bi kac tanesini gormstum ama guzelmişler ya.. bak sen su utanmazlara[size=x-large]bunlar erkeklerin çocuk yetiştiremiceğinin kanıtı aslında:aetsch:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]iki pamuk tıkar hallederiz merak etme:ciao:
benim sırtım ağrıyor ne yapsam?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]taksinin lastiği patlamış…
taksiden inince ne oldu?:aetsch:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]sağol..
bende sana magnum ısmarlardım o zaman:thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]benim enerjim çok yüksektir elimi dokundurursam geçer gel buraya:cheerleader:
benim tırnağım kırıldı ne yapsam acaba?:hmm:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]polis seni karakola götürmüş sonra sana ne olmuş?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]yaa benim de canım kuzu iskender çekti:smily_crazy:
tekken değilsede idare edecek kadar yaparım:cheerleader:
alttaki sen yazın saz çalıyor kışın oynuyormuşsun?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bende seni sihirli değnek kılıfına çeviririm o zaman böylece beni saklar ve korursun:kucakla:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]salak bakmasana arkana…
M.N.K.[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]tabiki forum ama eti forum:yerlerde:
aşk mı sadakat mi?[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]sonuçta az önce beraber öldük eğer kendini de bağladıysan ama bende senin için birşeyler düşüneyim:icon33:
bende seni yemeğe davet edip makarna pişirir içine de siyanür atardım böylece çok acı çekmeden çabuk ölürdün ama ben hangi tabakta siyanür olduğunu karıştırmamak için ikisine de atardım:kucakla:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]yok tutmadı yarın salı..çarşamba havuza gidecem..
alttaki yarın balık mı yicen?[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:Ben baktım ve gerçekten zor gibi ama yapılabilio sonuçta.
Ama beni sinir eden oyunun tasarım ve grafik aşamasındaki hata ve hileler.
Aniden duvardan geçip karşı yola girebilyosun bazı yerlerde. buda çoğu zaman sana zaman kaybı yaratıyor[size=x-large]o kadar olsun sonunda ödül büyük:motze:[/size]
- YazarYazılar