Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,116 ile 2,130 arası (toplam 2,310)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Benim için N’apardın? #30146
    blankirresistable
    Katılımcı
    Bukalemun wrote:
    iyi ozaman bende sen ölünce cenazenin arkasından bi dua okurum

[size=x-large]allah razı olsun:engel002:bende senin için kocaman bir pizza yicem eee ne de olsa benim mutlu olmamı istersin:cheerleader:[/size]

yanıtla: alttakine çamur at :) #30145
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]ya hiç sorma herkesin benim kadar ünlü birini tanımaması için kamuflaj amaçlı kullanıyorum o taıkma saçı yopksa saçlarımın ne kadar güzel olduğunu bilirler:cheerleader:
    peki ya sen alttaki seni yağmurun altında yüzünde bir maske çıplak gezerken görmüşler bunu nasıl açıklıcaksın?:nei:
    [/size]

yanıtla: Üsteki İçin Cinayet Planı #30144
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]o zaman bende senin arabana bomba koyacam böylece beni öldürmeye gelemiceksin bile:sauer014:[/size]

yanıtla: Kadınlar ve erkekler #30142
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]35 – Dogumgunu, evlilik yildonumu gibi ozel gunleri parmagimiza kirmizi iplik baglamadan da hatyrlayabiliyoruz… (Utuyu fiste, yemegi ocakta, arabanin anahtarini kontakta unutmuyoruz. Bunlar daha faydali…)
    komik ama yalan:smily_crazy:
    [/size]

yanıtla: güvenen oynasın :) #30105
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]http://polocup.ntvmsnbc.com/oyun dan direk girebilirsiniz zevkli bir oyun bence:evet:[/size]

yanıtla: ilginç teknolojiler #30104
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]Yüz arayan albüm: Fuji’nin elektronik albümü sayısal fotoğraf makineleriyle çektiğiniz fotoğrafları 2 GB’lık belleğinde saklıyor. Ancak esas uzmanlık alanı yüz seçmek. Cihazdaki fotoğraflarda bir yüz seçip listele tuşuna basmanız yeterli. Cihaz içindeki tüm fotoğraflarda o yüzü arayıp fotoğraflarını ekrana sıralıyor. Eski teknikle yeni fikir…
    bende bu makinadan istiyorum:cheerleader:
    [/size]

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #30101
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]yok tutmadıben esas üyeyim:ciao:
    alttaki ehliyetin yok…
    [/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #30100
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]sinema ama tiyatroyuda çok severim..
    parmak arası terlik mi?tokyo terlik mi?:hmm:
    [/size]

yanıtla: doktorculuk #30099
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]kalk biraz bilgisyarın başından hareket et geçer eee tüm gün oturursan artar tabi:brutal012:
    ya benim kansızlığım arttı yine ne yapsam:r_question6161:
    [/size]

blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]bende senin dolabındaki yemeklerin üstünde gezerim o zaman:aetsch:
    bende seni el sabunu yapardım ve çok titiz birinin sabunluğuna koyardım böylece kimseye zarar verecek ömrün olmazdı:1272rz:
    [/size]

yanıtla: 3 Harf #30097
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]annem seni dövecek:nunu:
    ykl:ciao:
    [/size]

yanıtla: Ne oldu oyunu #30096
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]çöpçü çocuklar çaldı…:nunu:
    kazdığın çukura ne oldu?
    [/size]

yanıtla: Üsteki İçin Cinayet Planı #30095
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]yakamoza dikkat etmek lazım galiba:sauer014:bende senin için oda kapının koluna elektrik verecem böylesi daha kolay sanırım:engel002:[/size]

yanıtla: alttakine çamur at :) #30093
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]ya hiç sorma hergün havuzdu gezmeydi derken karate dersine gidemedim ondan:cheerleader:
    peki ya sen alttaki senide sabun yerken görmüşler..söyle bir problemin varsa yardım cı olalım o genelde hamile bayanlarda demir ihtiyacı olduğunda kaynaklanıyordu sanırım ama sende neden oldu acaba:hmm:
    [/size]

yanıtla: Benim için N’apardın? #30092
    blankirresistable
    Katılımcı

[size=x-large]hımmm..bende sen ölünce senin için eşyalarına göz kulak olurum o zaman:074:[/size]

15 yazı görüntüleniyor - 2,116 ile 2,130 arası (toplam 2,310)