Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=large]sağol:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]– nasıl geçti bakalım?
* allahtan ümit kesilmez…
– tıppımı kazanacaksın..?
* çok iyimsersin..:Nana:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]paylaşımın için teşekkürler ve bu gece büyük olay gerçekleşecek unutmayalım…[/size]
irresistableKatılımcıYakamoz wrote:Bende hiç kullanmayanlardanım. millete sigara kullanmıyorum deyince garip geliyo..
Asıl garip olanlar kendileri farkındalarmı bilmiyorum[size=x-large]sanırım değiller ama farkettiklerinde geç olabilir…[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bu kadar paylaşımdan sonra rep puanın hakettin:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bilginin paylaşmak için olduğunu bilen arkadaşlar görmek çok güzel…[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]teşekkkürler:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]gerçekten güzel paylaşımlar…[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]teşekkürler:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]pek sessiz_ce kalmaya niyetin yok anlaşılan teşekkkürler güzel paylaşımın için:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]sağol paylaşımın için:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:ya tamam bende gıdıklanırım baya ama.. keske belli etmeseydim
Acık verdim ama,,
Ben gıdıklamadım bu kızı..
Bende kasınırım yoksa…[size=x-large]neyse bu kız kadar olmasa da iyi kıvırdın yoksa:brutal018:[/size]
irresistableKatılımcıSessiz_Ce wrote:
[size=x-large]yerim ben onu:daumen2:ama renk uyumlarına da bayıldım baştaki:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]kendilerine benden daha çok dikkat edip modayı takip edenleri bile varmış anlaşılan:huepfball:[/size]
- YazarYazılar