Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]hadi beyler bu da yeni rekorum geçin bakalım:oha::oha:[/size]

irresistableKatılımcıthemem wrote:Olabilir aslında neden olmasın. Hatta suni tohumlama ile ilgilli firmalardanda bilgi ve tavsiyeleri ekleyebilirim boş bi anımda. Fikir için teşekkürler :094:[size=x-large]birşey değil ne demek:cheerleader:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:Haklısın galiba. Ben okadar cok da yuzemem kacmak için en fazla 100 metre.
Neyse ben kalyım kaldıgım yerde. Ne işim var kopekbalıgı yanında yunus olsa neyse :kustummm:[size=x-large]
sonunda yani ne işin var köpekbalıklı bir havuzda bakim senin:dancing:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hımm demek fare bari birde koşu bantlı kafese koyda enerjimi atayım:aetsch:[/size]
[size=x-large]bende seni parmak arası terliğe çevirirdim çünkü benimkiler kayboldu üstelik çok güzellerdi:008:[/size]
irresistableKatılımcıAres wrote:bu ounda ne var bilmiyorum ama benimde bi arkadasım vardı oda cok seviyordu. ama sitede bi sorun var galiba yuklu oldugu.
kimse yedegini almamıs galiba[size=x-large]bende çok seviyorum bunu erkekler anlayamaz bence bir nevi kızı gıdıklayan erkekleri taşlamak kadar zevkli:brutal012:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:olur neden olmasın. Hem Osmanlıca bilgilerimizde unutulmamıs olur.. :daumen2:
Kayseriye gidince bazılarına yazmak lazım[size=x-large]bencede unutma:00001756:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık sağol themem:thumb:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:Önemli değil ne demek. Biliyosun daha bunlar fıkra arşivinin ufak bi kısmı. İlk basta okuması zor gelmişti ama canının sıkkın oldugu zaman okuyunca baya bi etkili oluyolar. Arşiv elime geçince devamınıda paylasırım sizlerle[size=x-large]bende üşnmeyip tek tek okudum ve gerçekten çok güzeldi:ciao:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hımm…peki o zaman ama ben yerince büyüküm:yuhhu:izne gerek yok..bende senin için dondurmacı dükkanına hamamböceği atar polise haber verirdim böylece sende çaılıp yorulmak zorunda kalmazdın:engel001:sen bana dondurma vermez misin:nunu:[/size]
irresistableKatılımcı
irresistableKatılımcıthemem wrote:konu ve link eklerken yapılan cevaplar flood olarak gecmez. cunku cogu zaman mecbu kalıyoruz buna.
Örnek Flood:
Cevap1:Teşekkürler super olmuş
Cevap2: hazır gelmişken nasıl oluyor bu?Tavsiye edilen: 2 cevabı ayrı ayrı yazmaktansa gerekirse arada 3 mesajda olsa. İlk mesajı duzenle deyin ve o şekilde yollayın
[size=x-large]hımm peki iyiymiş:thumb:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ya bu oyun çoık güzel ama açılmıyor bir bakarsan seherium:icon30:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:himmmm… tamam ozaman ben bi fun clup kurmaya calısayım bi boş anımda…
[size=x-large]iyi olur aslında:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]birileri bayanlar hakkında birşeyler söylüyordu sanırım park konusunda bir bayandan dikkatlisi var mı bakalım:yuhhu:[/size]

irresistableKatılımcıthemem wrote:Super bunlar ya..
Baya bi güldüm okurken..
İngilizcesinden daha hoşlar[size=x-large]ben dvd lere yazdım bile sende yaz birgün bakar hatırlarsın:yuhhu:[/size]
- YazarYazılar