Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcıthemem wrote:Bencede Sessic_ce paylaşımlşarın için teşekkürler.
Baya bi ugrasmıssın..
Rep puanlar hakkın.[size=x-large]sende stajda yaptığın suni tohumlama bilgilerini ekleyebilirsin aslında:k11:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:ya belkide bişey yapmazlar. Sonucta bi yerlerimden kan falan akmazsaa.
Hem ne guzel hayvanlar işte.
Bence cok şirin hayvanlar.[size=x-large]seni kovalasınlar :shark4nw: da gör şirin hayvanları:huepfball:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:olabilirmi… farkettiklerinde gec kaldıkları seyler kalmayınca neyi farkedecekler ve gec kalıncak bişeyleri olabilcekmi ???:9992iu:
irresistableKatılımcıthemem wrote:tebrikler
Dur bide ben deniyim[size=x-large]dene bakalım ama yaparsın:evet:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]işte kanıtı hepsi karşıda hepsi mutlu:yuhhu:[/size]

irresistableKatılımcı[size=x-large]çıldırttı varya ama sonunda yaptım hehe:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık bir flash oyun düşkünü olarak çok beğendim:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=large]sağol:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]– nasıl geçti bakalım?
* allahtan ümit kesilmez…
– tıppımı kazanacaksın..?
* çok iyimsersin..:Nana:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]paylaşımın için teşekkürler ve bu gece büyük olay gerçekleşecek unutmayalım…[/size]
irresistableKatılımcıYakamoz wrote:Bende hiç kullanmayanlardanım. millete sigara kullanmıyorum deyince garip geliyo..
Asıl garip olanlar kendileri farkındalarmı bilmiyorum[size=x-large]sanırım değiller ama farkettiklerinde geç olabilir…[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bu kadar paylaşımdan sonra rep puanın hakettin:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bilginin paylaşmak için olduğunu bilen arkadaşlar görmek çok güzel…[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]teşekkkürler:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]gerçekten güzel paylaşımlar…[/size]
- YazarYazılar