Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]teşekkürler:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]pek sessiz_ce kalmaya niyetin yok anlaşılan teşekkkürler güzel paylaşımın için:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]sağol paylaşımın için:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:ya tamam bende gıdıklanırım baya ama.. keske belli etmeseydim
Acık verdim ama,,
Ben gıdıklamadım bu kızı..
Bende kasınırım yoksa…[size=x-large]neyse bu kız kadar olmasa da iyi kıvırdın yoksa:brutal018:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]hepsi çok hoş ellerine sağlık ama özellikle kafesteki kuşu yiyen çok şirin:engel001:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ilk çıktığım kuş gözlemde yalıçapkını görmüştüm ve gerçkten çok güzeldi ayrıca bu benim için büyük bir şanstı o yüzden kuş diyince aklıma yalıçapkınının gözalıcı renkleri geliyor hep:evet:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerinize sağlık arkadaşlar…[/size]
irresistableKatılımcıSessiz_Ce wrote:
[size=x-large]yerim ben onu:daumen2:ama renk uyumlarına da bayıldım baştaki:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]kendilerine benden daha çok dikkat edip modayı takip edenleri bile varmış anlaşılan:huepfball:[/size]
irresistableKatılımcı
irresistableKatılımcı[size=x-large]ben bunları severken öldürürüm heralde çok tatlılar….[/size]
irresistableKatılımcıVampire wrote:yakamoz ellerine saglık…
+ rep i gercekten haketmişsin..
Helal olsun
[size=x-large]repi haketmişte sanki rep vermeyi unutmuşsun sanki:evet:
ben unutmadan repi vereyim bari:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]atla da gör dicem ama atlayınca senden geriye görecek birşey kalacağını pek sanmam:shark4nw:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]e) Nesli yok olma tehlikesi altında bulunan tür ve bunların yaşama ortamlarının korunması esastır buna ne kadar uyuluyor ki yapmışlar kanunu ama hala internette tilkilerin ve fokların kürkleri için nasıl öldürüldüğü dolaşıyor demekki hala birileri bunu yapıyor:mauer2:[/size]
- YazarYazılar