Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistableKatılımcı[size=x-large]hem güzel hemde kullanışlı bu paylaşım için ellerine sağlık:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]gerçektende işe yarayacak bilgiler teşekkürler themem:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ellerine sağlık umarım bu bilgileri kullanabilecek kadar sınıf atlayabilirim:nei:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]belkide bir yerdede paralel zamanlarla ilgili bir şey vardı her paralel bir öncekinin geleği gibi birşey…tam hatırlamıyorum ama kara deliklerinde bu paralellerden geçiş kapısı olma ihtimalini yazıyordu galiba ama eğer değilse bunun bir yokoluş olacağı için bunu asla öğrenemiceğimizi böyle bir deneye gönüllü olmadığını okumuştum…
ama kara delikler benim en büyük merakım eğer dünyada bırakacağı sevdikleri olmayan biri olsaydım dener miydim acaba diye düşünrdüm…:snide:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]ee oraya zaten bayanlar giriyor:evet:
peki ya sen alttaki sana ne demeli seni kapalı bir bayan plajında çıplask denize girip bayanları rahatsız ederken yalamışlar:peitsche:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]bende seni bir mide pastiline çevirirdim yine sancım tuttuda evde de kalmamış:evet:[/size]
27 Ağustos 2006: 00:10 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #29774
irresistableKatılımcıYakamoz wrote:erkekler iyi araba kullanır kadınlar trafik canavarıdır[size=x-large] tabi tabi..trafikte bayan sürücüler çıkarıp tabancayı kendini solayanı vurur değil mi:nei:[/size]
irresistableKatılımcıthemem wrote:PORSCHE
Adam gazete okurken bir ilan görmüş: “50 DOLARA SATILIK PORSCHE”.
Adam gözlerine inanamamış “ne bu yaaa şaka mı yapıyolar” demiş,ilandaki adrese gidip öğrenmek istemiş… Evin kapısını çalmış, kapıyı bir kadın açmış, adam gazetedeki ilanı göstererek “arabayı görebilir miyim?” demiş..
Kadın “tabi ki” deyip adamı arabaya götürmüş…. Adam bir bakmış resmen
gıcır gıcır muhteşem bir Porsche….
“Yaw insan böyle bir arabayı nasıl 50 dolara satar, acaba bir arızası falan
mı var?” diye düşünmüş, bir test sürüşü yapmak istemiş..
Kadın ona da “tabii” demiş adam test sürüşünü bitirmiş, araba tek kelimeyle
mükemmel….. adam sonunda dayanamamış ve kadına sormuş:
-Hanımefendi bu muhteşem arabayı 50 dolara satmak istediğinize emin misiniz..?????
– Elbette eminim…
– Kusura bakmayın ama çok merak ettim neden böyle bir arabayı bu kadar
komik bir fiyata satıyorsunuz??
Kadın “anlatayım” demiş…” kocam dün sekreteriyle kaçtı… bana da şu notu bırakmış” diyerek adama bir kağıt uzatmış…. adam kağıda bakmış şöyle yazıyor..
“Karıcığım biliyorum bana çok kızacaksın ama sonunda gerçek aşkı buldum ve
onunla buradan gidiyoruz…. hiç “ben nolucam” diye dırdır etmeye kalkma herseyi senin üzerine yaptım evi de eşyaları da istemiyorum,sadece Porsche mu sat ve parasını bana gönder.”[size=x-large]bu kadına şapka çıkarılır:bet:ama hepsi çok güzel ellerine sağlık canım..[/size]
irresistableKatılımcıAres wrote:Bunlar gercekten de iyiymiş.. bende de elimde bu tarz resimler var ama su an yanımda deil… peki bunlar anime resimler denilenlermi[size=x-large]evet animeler:evet:[/size][size=x-large]senden de bekleriz..[/size]
irresistableKatılımcıStorm wrote:[align=center][size=medium]Arkadaşlar şampuan iyide benimkileri beyazlattı sanki. ama kepek ve kırılmaları cok iyi onluyo. bakın benim saclarımda boyle oldu[/size][/align]

[size=x-large]eğer bu hacmi ve canlılığı da bu şampuan verdiyse iyi olmuş hem beyaz da seni açmış:daumen2:[/size]
irresistableKatılımcıbaytar wrote:Erman hoca pastırma boylemi olur yani.
Seni kayseriye yollamak lazım
[size=x-large]bence gayet güzel ifade etmiş kayseriye yollamak yerine bir yemek programı yapmak lazım:hui:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]Titanic – tekne-i devasaiye
Fight club – tesekkül ün sille tokat
çok tuttum bu isimleri hatta dvdnin üstüne yazdım bile:yuhhu:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]çok güzel koptum gülmekten:brutal018:[/size]
irresistableKatılımcı[size=x-large]5-) soru; ahmet hasim’in en unlu eserlerinin toplandigi eserin adi
nedir
cevap; best of ahmet hasim
hepsi çok hoştu ellerine sağlık ama buna çok güldüm..ee çoğu türk”ün zekasının inkar edilemez bir kanıtı gibi:Sieg-Smile:[/size]
irresistableKatılımcıParazit wrote:

[size=x-large]gerçekntende koptum gülmekten süper olmuş:9992iu:[/size]
- YazarYazılar