Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistable
ÜyeYakamoz wrote:bak sen ya daha yaratıcı oluyolarmıs mıs mıs..
Ne var biz erkeklerde baya bi yaratıcıyız bikere…[size=x-large]tabiki onu kimse inkar edemez zaten:bet:[/size]
irresistable
ÜyeTazmania wrote:pek eglencelik değil şimdiden uyarayım ama ilginç geldigi için paylasıyorum +18de denir
Jeff Green 32 yaşinda, Arizona/ABD’li bir adam.. bir sure once karisini kaybetmiş…kadin 29 yaşinda kalp krizinden ölmüş.. sevdigi birini kaybetmek her insani sarsar ama bu adam nasil sarsildiysa artik, karisinin topraga verilmesine 1 gun kala “onu kaybetmenin acisina dayanamiyorum, alip eve geri getiricem” diye ayaklanmiş… cenaze işleriyle ilgilenen gorevlileri arayip bunu onlara da soylemiş ve izin istemiş, adamlar şaşirmişlar ama nasil olduysa izin vermişler.. Jeff Green böylece “karicigim 7 kat topragin altinda olacagina evimizde olsun” diyerek almiş karisinin ölüsünü eve getirmiş… bununla bitmiyor, adam bir de “karim espri anlayişi gelişmiş bi kadindi” diyerek onu yeni kahve sehpasi yapmaya karar vermiş!!!! Tam 6.000.00 $’a cesedin bozulmasini engelleyecek şekilde ozel olarak tasarlanmiş koskoca bir cam masa yaptirmiş, ve kadini o camin icine yerleştirip masa diye salonun ortasina koymuş!!!
Bunu duyan akrabalari ve arkadaşlari “bu adam siyirdi” diyerek artik ona ugramiyorlarmiş.. ama soyledigine gore hala korkmadan evine girip cikabilen birkac gercek dostu varmiş.. buyrun. siz misafirlige gittiginiz bir evde salonun ortasinda aşagidaki gibi bişey gorseniz ne yaparsiniz???[size=x-large]tabiki böyle biri dostum olamaz ama arkadaşlarına hak verir bende gitmezdim korku filmi gibi:070:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bende seninle klimamı paylaşırdım madem çok sıcak ama paylaşamam çünkü klima benim değil annemin:023:
peki ya sen alttaki sen benim için ne yapardın?[/size]irresistable
Üye[size=x-large]benimde en çok sanal mikroskop hoşuma gitmişti zaten:huepfball:[/size]
irresistable
ÜyeParazit wrote:1- Netten 5 GBlik bir dosya indirirken, bitmesine
iki dakika kala elektrikler kesile
de mosmor ol inşallah!
2- Chat yaparken kapı zilin çala!
3- Mausunu kedi yesin!
4- İçti in çay klavyeye dökülsün!
5- Arama motorlarına giremeyesin!
6- Hitin düşsün, liste sonu ol!
7- Posta kutuna iki ay mail gelmesin!
8- Üç vakte kadar ba lantın kopsun inşallah!
9- Windowsun çöksün, ıcqun kopsun da ele güne
muhtaç ol innnnşallah!
10- Kafana harddiskler kadar taş düşsün!
11- Kodlarını yanlış yazasın da web sayfası
yapamayasın ya rabbim!
12- Askerli ini uzun dönem yapasın da, 18 ay nete
ba lanamayasın!
13- 2 senedir yazmaya çalıştı ın 500 sayfalık roman
dosyana virüs girsin de, edebi
hayatın bitsin![size=x-large]gerçekten süper ama bunların hiçbiri bu formun üyelerinin başına gelmez inşallah:engel001:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]5. Eşiniz resti cekip “Hayır, bilgisayar yatağa giremez!” dediyse;
6. Bilgisayar masanızın sandalyesini bir klozetle değiştirmeyi düşündüyseniz;
bu ikisi vardı ama eşim değil annem bana hergün internetten kurtulmanın tedavi yöntemlerini okuyor ve sanırım bu da bir belirti:051:[/size]irresistable
ÜyePenguen wrote:Benim Bu nicki secmemdeki neden de garip.
Baktım Veteriner Hekimlerin sitesi…
bi hayvan ismi olsun dedim. ve aklıma ufakken hep TRT de cıkan penguenler geldi..
cok hosuma giderlerdi oylece seyrederdim hep
İşte boyle bişey benimkide..Ama Themem seninkide baya bi orjinal bişey olmus:yuhhu:[size=x-large]güzelmiş o zaman..ama penguen diyince aklıma penguenin seslendirdiği beyaz giyme toz olur videosu geliyor hep:band4ss:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]paylaşımın için çok sağol kurarsanız beni ve thememide eklemeyi unutmayın üye listenize:yuhhu:[/size]
irresistable
ÜyeYakamoz wrote:arkadaslar.. bi fenerbahce kulubu olusturalım. fenerbahcce bolumunde derim bende ozaman[size=x-large]bu çok güzel bir fikir neden olmasın:daumen2:[/size]
irresistable
ÜyeVampire wrote:teşekkürler bencede flood yapılmayınca daha zevkli bi hal alır..
Sadece mesaj sayısı artması için millet alt alta yazıp duruyo kendi mesajlarını..
Sanki duzenle deyip ekleseler kolları agrıcak[size=x-large]ya flood yada mesaj sayısını yükseltmek için değilde bazen yinede upload yaparken tek tek ekliyorum sonra birleştiririm diye ama üşeniyorum o kadar yazdıktan sonra silip düzenlemeye açıkçası:nei:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bende seni sesi kısılmış bir çekirgeye çevirmek isterdim böylece nickine de uyardı:smily_crazy:[/size]
22 Ağustos 2006: 22:34 yanıtla: Erkeklerİn Yapip Kizlarin; Kizlarin Yapip Erkeklerİn Yapmadiklari…. #29689irresistable
Üye[size=x-large]ilişkilerde kızlar daha düşüncelidir erkekler değil(tabi istisnalar hariç
):9992iu:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bende senin için sessizce şarkı söylerim..sesim çok iyidir aslınd ama olsun:band4ss:
peki ya sen alttaki?[/size]irresistable
ÜyeSquall wrote:[size=medium]Ben köpekbalıklarına rağmende alttaki büyük akvaryumu tercih ederim[/size][size=x-large]ozaman seni cesaretinden dolayı tebrik etmek lazım:shark4nw:[/size]
irresistable
ÜyeVampire wrote:Himm. ilginc nickler.
Bende bi gun Vampir filmleri seyrederkern esti oyle..
Benim hosuma gidiyor. milletin kanını emmesemde.
Belki cok fazla garip olmayabilir ama oyle uzun bi hikayeside yok[size=x-large]amaaaann..nickinin ne önemi var mühim olan insanlık:daumen2:[/size]
- YazarYazılar