Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistable
Üye[size=x-large]ya hiç sorma tamamen uydurma ben o arada telefonla konuşuyordum:l_mobile_03:
peki ya sen alttaki seni sokakta bir kadını döverken görmüşler senin sorunun neydi bakim?:brutal012:[/size]irresistable
Üye[size=x-large]yaaa..artık içenlerde bırakır heralde:evet:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]hala sigara içiyor musunuz?[/size]
irresistable
Üyepsikopat fare wrote:valla benim takma ismimin dayandığı nokta email adresim den dolayı ama çok uzun olacagından dolayı bunun sadece psikopat fare kısmını kullanıyorum
bu arada email adresim
kediyekafatutanpsikopatfare@gmail.com yani mesele bundan ibaret[size=x-large]ilk kez senin nickini rahşan hoca sormuştu bize herkes şaşırdı sanırım bir ödev zamanıydı:evet:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bunu görünce aklıma son tarih sınavımız geldi:yuhhu:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]sessiz_ce ve hızlı bir üyesin anlaşılan:evet:paylaşımın için sağol:yuhhu:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]sağol eloruz:yuhhu:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]çok güzeller ellerine sağlık:daumen2:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]irresistable her nekadar hiçbir sözlükte bulamasamda karşı konulamayacak kadar çekici anlamına geldiğini biliyorum (kendimden dolayı da:)) arkadaşın taktığı birşeydi hatta madonnanın yada shakiranın bir şarkısından esinlenmişti..işte böyle birşeyler:evet:evet arkadaşlar peki ya sizinkiler?[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]süpeeeeeerrr..:daumen2:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]:snide:aslında kim daha güzel gıdıklanıyor thememe sormak lazım nede olsa forum sahibi:k11:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]ya hiç sorma takılıyorduk benim gibi manken arkadaşlarla yakalandık alkol kontrolünde ama bu da şöhretin zorlukları ne yaparsın yoksa alkol kullanmam hiç:yuhhu:
peki ya sana ne demeli alttaki..seni geçen akşam zenne yarışmasında görmüşler:snide:[/size]irresistable
ÜyeSessiz_Ce wrote:Allah sana, senin gibi çocuklar versin de gör[size=x-large]sende bendensin demekki benim annemde en çok tripi kullanır:motze:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]şu an mecburen norton kullanıyorum ama en kısa zamanda nod32 yüklicem…[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]çok güvendiğim bir arkadaşın anlattıklarına bakılırsa bursaspor:yuhhu:[/size]
- YazarYazılar