Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistable
Üye[size=x-large]aslında son zamanlarda telsimide kullansam turkcellin o 1000 smslik kampanyalarını da unutmamak lazım…çok işe yaradı çooook..:yuhhu:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]şu anki sonuşlara göre zeki, çevik ve sağlıklı üyelerimiz var:daumen2:[/size]
irresistable
ÜyeVampire wrote:Fenerbahçeli bi forumumuz var galiba şimdilik fenerbahçe açık ara gidiyo[size=x-large]görünen köy klavuz istemez..peki ya sence?[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]ellerine sağlık themem..:[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]sağol themem[/size]:daumen2:
irresistable
Üye[size=x-large]bu duyarlılığın elbette karşılığını bulur psikopatfare..sağol[/size]:daumen2:
irresistable
Üyebaytar wrote:[size=medium]Vallahi baştan peşin peşin soyliyim öyle aham şaham bişey yapamam şu anda senin için..
Ama senin için bir yalan söyleyebilirim (bi kereye mahsus)
-Sen ustteki kullanıcı çok iğrenç bi avatarın var :rolleyes:[/size][size=x-large]o zaman bende senin için bir kibarlık yapabilirim.. teşekkürler:D
peki ya sen alttaki?[/size]irresistable
Üyebaytar wrote:[size=medium]Bende uzun zamandır kullanıyorum ve hiç bi sorun yasamadım..
Başlarda saç dökülmesini falanda engelliyo..[/size]
[size=x-large]iyimiş bu kadar kullanıcısı olduğuna göre…[/size]
irresistable
ÜyeFalcon wrote:Bence alttaki resimdeki havuzmu desek, akvaryummu desek, işte odaha güzel.
keske param olsada evimin bahcesine ole bişey yaptırabilsem ve bakımınıda ustlenebilsem[size=x-large]sanırım içindeki köpek balıklarını unuttun böyle bir akvaryum yada havuzu bahçande istediğine göre…
[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]benim çok hoşuma gittiği için zaten paylaşmak istedim..sanal mikroskop bile kullanabiliyorsun istersen…[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bencede hem benim gibi bir kıza neden söylediğini hala anlayabilmiş değilim zaten:D[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]hımm resminden belli ne kadar etkili olduğu ben bi koşu gidip alim ve deneyim o zaman…[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bu arada kurt^^ ben zaten bir cadıyım thememe sorabilirsin:D
hımm bende thememi bir sihirli değneğe çevirirdim böylece bir kez kullanacağım bir sihirli değnek yerine kendi sihirli değneğim olurdu ve onu hiç yanımdan ayırmazdım…[/size]irresistable
Üye[size=x-large]ben de fenerli tüm üyelerin yazdıklarına ve yazacaklarına katılıyorum:D[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]ya turkcellin heryerde sorunsuz işlemesini seviyorum ama tarifelerini hala sevmiyorum:([/size]
- YazarYazılar