Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
irresistable
Üye[size=x-large]allah sana senin gibi çocuk versin de gör der çoğu zaman ama seni alacak adama acıyorumu da çok kullanıyor benim gibi bir kıza neden bilmem?
[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]hayır hiç denemedim bile…[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bende sana can simidi alırdım formun yeni üyelerini kaybetmek istemiyorum da:Dseherium teşekkür ederim bu arada:D
peki ya sen alttaki?[/size]irresistable
Üye[size=x-large]gerçekten çok güzelmiş ama yüklediğin flash kadar olamaz:D[/size]
irresistable
ÜyeSeherium wrote:Biliyodum bi gün benim kullandığım şampuana aslan gibi biriyle reklam yapacaklarını..
Kullanmanızı tavsiye ederim.
Güneşte yanan saçlarıda onarır.[size=x-large]beni kandırmıyorsun değil mi?
[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bende seni örümceğe çevirmek isterdim ama araknofobim var…bu yüzden ben de seni bir kelebeğe çeviriyorum ki örümcek gibi korkutacağına gittiğin yeri güzelleştirirsin…[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]“oturarak bir iş başaran tek varlık tavuktur..”
kimin söylediğini hatırlmıyorum ama çok hoşuma gitmişti bu söz…[/size]irresistable
Üye[size=x-large]çok sağol platipus..[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]51 yıla bu kadar çok şey sığdıran ve bizim temellerimizi atan birine hayran olmamak elde değil…[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bu paylaşımın gerçekten süper olmuş özellikle birinci sınıflar edebiyat sınavında bundan faydalanabilirler…[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]çok sağol ve nazım hikmet’in soyadının “RAN” olduğunu ekleyeyim..[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]bende bir arkadaşımın verdiği süper bir arşiv var ama bilgisayarım teknik servisten gelene kadar beklemem gerekecek yüklemek için:([/size]
irresistable
Üye[size=x-large]gerçekten çok hoşmuş…[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]teknoloji güzel ama bisiklet hariç iki tekerleklilerden uzak durmak tercihimdir:)[/size]
irresistable
Üye[size=x-large]döşeme rengi hoş olmasada gerçekten akıllara zarar duruyor…[/size]
- YazarYazılar