Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
- Kumsal 123Üye
paylaşım için teşekkürler
6 Kasım 2009: 20:14 yanıtla: Süper Kangal Resimleri , Sivas Kangallar, Yavru kangal resimleri, Kangal Köpekleri #83749Kumsal 123ÜyeBi köpeğim olsa kangalım olsun isterdim,çok özel bi köpek .
Kumsal 123Üyegözlerime inanmak istiyorum
Kumsal 123ÜyeBitane de bizim eve alayım bunlardan pek bi asil )
Kumsal 123Üyeya kediler suyu sevmez diye genel bi düşünce var evet ama benim kedim musluğu açtığım zaman altına girip yıkanıyor ya
Kumsal 123ÜyeSonuç olarak kararım veteriner fakültesinden yana oldu ,istanbul üniversitesinde okuyorum.Evet tıp olmadı ama tıptan iyi oldu sanki yaa ) yönlendirmelerinizden dolayı çok teşekkürler
Kumsal 123ÜyeAma bunlar çok tatlıı yaa
Kumsal 123ÜyeBen de 1.sınıfım.
Kumsal 123ÜyeMerhabalar.Ben bu yıl öss ye 2.kez girdim.Veterinerlik ya da tıp okumak okumak istiyorum.Aslında tıp daha ağır basıyor ama tıp iiçin korkarım 3.kez hazırlanmam geekecek.hayvanları çok seviyorum ve veterinerlik okuycak olursam vahşi yaşamla ilgilenmek istiyorum.Öğrenci gözüyle bana veterinerlik hakkında ,imkanları olsun cerrahisi olsun ,dersler olsun acaba bilgi ve gözlemlerinizden bahsedebilir misiniz?Tıp okumazsam asla tatmin olamıycakmışım gibi gelio .İnsan yerine minik dostlarımızın sağlığı ve hayat kalitesiyle ilgilenmenin avantajlı ve dezavantajlarından bahsedebilirseniz karar verme aşamasında bana çok yardımcı olmuş olacaksınız?Şimdiden teşekkürler
Kumsal 123ÜyeBu resimleri çeken ekibin kalbi iyi dayanmış.Nefes kesen bir estetik.
- YazarYazılar