Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcınokia
Mahmut BABURKatılımcıyazın heyy alttaki en son ne zaman aç yaptın
Mahmut BABURKatılımcıway be düşünmesi bile acı veriyo walla
Mahmut BABURKatılımcıAYA BAK AYA, KAMYON FARI GİBİ !!! çok komik yaaaa
Mahmut BABURKatılımcıyemekler bize göre tamam ama bulaşıklı tabaklar biraz mide bulandırıyo sanki hem benim daha orjinal yemeklerim war mesela sogan patates kabak ve patlıcanı dograyıp tencereye atıyosun üzerine su koyup düdüklü tencerede yarım saat kaynatıyosun al sana türlü(ne bulursan kat yarım saat kaynat) diger bir yemek yukarıda dogradıgımız malzemeleri tepsiye koyup fırına atıyoruz bi saate hazır(ne bulursan kat fırına at)
tatlı olarak bizim bişi yapmamıza gerek yok dr. oetker saolsun hepsini hazırlamış üzerindede tarifleri yasıo:D:D:D
Mahmut BABURKatılımcımüthiş bi kaza:D
anlatış tarzı çok hoş ama
Mahmut BABURKatılımcıpaylaşım için saol themem çok şirinler gerçekten
Mahmut BABURKatılımcıkesinlikle_:D_
Mahmut BABURKatılımcıyok salih
Mahmut BABURKatılımcınasıl
Mahmut BABURKatılımcıuzun zamandır oynamıom heyy alttaki en son ne zaman uzun bi yolculuga çıktın
Mahmut BABURKatılımcı:engel002:o bi melek kız arkadaşım:wub: mustafa
Mahmut BABURKatılımcıiilik walla nolsun işte bende bugün memlekete geldimde bi arayım sorayım dedim hala okula gidenlere acıdımda
Mahmut BABURKatılımcıdinlemek yalnızsam söyleyebilirimde aslında pekiii gripmi baş agrısımı daha hafif geçer_?_
Mahmut BABURKatılımcıne kadar geriye istediginize baglı hem gelecektede zamanı bugüne almamı isteyeceksiniz onun için şimdiden geri aldım sayın ve bugünü elinize hiç geçmeyecek ve pişman olmayacak derecede kullanın heyyy alttaki bi biskrem wersem benim yerime imza atarmısın
- YazarYazılar