Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcı
annem neriman_?_
Mahmut BABURKatılımcıewet bayram tatiline bi mazeret bulamazsam kalacagım inşallah bırakmazlar heyy alttaki uygulama sınawından düşük almışsın_?_
Mahmut BABURKatılımcıayıp oluo ama almayın şu son postu benden yawwwwwwwww
Mahmut BABURKatılımcıben lisede bi kaç defa içmiştim çok şükür bıraktım ama bizim kantinde ayrı bölmeler war sigara içilen bölüm ayrı güzel bi havalandırma sistemide war oraya girmedigimiz sürece pasif olarakda kullanmıoz
Mahmut BABURKatılımcıbüyükbaşların muayenesi ve hastalıkları hakkında daha iisi yoktur herhalde ama bence pet hayvancılıgı için pekde uygun bi fakülte degil
Mahmut BABURKatılımcıne kızıyon be allaa alaaaa sölemezsen söleme
Mahmut BABURKatılımcıgeçti artık keşke önce okusaydım heyy alttaki bi biskrem versem akşam yemege dawet edermisin
Mahmut BABURKatılımcıhekim hanım demek istedin heralde cordis09:D çok saol baytar_e
Mahmut BABURKatılımcıçok saol ya kızlardan defter isteme derdinden kurtuldum:D:D
Mahmut BABURKatılımcıhalam pekiiii cemile
Mahmut BABURKatılımcıway be adamlara bak:D saol bilgi verdigin için emegine saglık
Mahmut BABURKatılımcınikotin
Mahmut BABURKatılımcıbencede saol tawsiyen için ama takmamakda elde degilki heyy alttaki şu an yanında kim warsa ona senin için degerli oldugunu anlat çok sewinecektir
Mahmut BABURKatılımcımutlu yıllar arkadaşlar dogum gününüz kutlu olsun
Mahmut BABURKatılımcıadana pekii mevlana şekerimi yoksa lolipopmu
- YazarYazılar