Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcıbi arkadaş geçende sormuştun aynı kişiyi yoksa erkek arkadaşının ismimi_?_:D ben sorayım bakalım mücahit_?_
Mahmut BABURKatılımcıyemek yapmak
arkadaşlarla anlaştık yemegi ben yapıorum bulaşıgı onlar yıkıo:D bulaşık yıkamaktan nefret ediom:S pekiii biyokimyamı fizyolojimi hangisi daha kolay
Mahmut BABURKatılımcıembriyoloji viroloji mikrobiyoloji süper üçlü bu derslerden bu sene kalacagım galiba
Mahmut BABURKatılımcıdayak:S dayak yiyen degil atan olmayı tercih ederim genelde en son küçükken annem döwmüştü
:D:D heyy alttaki en son ne zaman 100 aldın
Mahmut BABURKatılımcıresim
Mahmut BABURKatılımcıdilara anaromiden ne yaptın internetten çıkıp arasıra bi çalışsaydın yaff:D vizelerinin ii geçtigine sewindim bugün ing. vizesinide olduk 99 aldım:D:D
Mahmut BABURKatılımcıson post eninde sonunda benim olcak:D:D:Dşimdide bende
Mahmut BABURKatılımcıkasadaki çöplerin içine atmış çöplere nolmuş
Mahmut BABURKatılımcısınawın ögleden sonraysa dua ederim ama sen bana biskrem wermedinki rep wereyim. bak al sana benden bi biskrem
şimdi yemege ne zaman gidioz:D:D heyyy alttaki bi biskrem wersem bana kontör gönderirmisin
Mahmut BABURKatılımcıaramıza hoşgeldiniz arkadaşlar vize döneminde oldugumuz için biraz skin sitemiz şu sıralar ama inanın zewkle dolaşacagınız mesleginizi sewmiorsanız seweceginiz bir site
Mahmut BABURKatılımcıkurt
Mahmut BABURKatılımcımrb son post bende
Mahmut BABURKatılımcıarabanın lastigi patlamış şöföre nolmuş
Mahmut BABURKatılımcıemegine saglık Allah razı olsun
Mahmut BABURKatılımcıüstüde çikolatalıysa weririm tabi pekiii heyy alttaki ben sana bi biskrem wersem bana bi yemek ısmarlarmısın muğlada:D
- YazarYazılar