Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcıii akşamlar deyip çıksak gece kars şartlarında (soguk,kar,köpekler,2 ayaklı köpekler:D:D falan)girmek biras sıkıntılıda hadi hepinize ve siteye ii akşamlar
Mahmut BABURKatılımcıAllah razı olsun abi hatırlattıgın için bildigimiz çok dua war ama okumak aklımıza gelmio bildigim kadarıyla bu duayı okuyanin dünya ve ahiret isine Allah kâfi gelir. manası:
(“Allâh bana kâfidir. Ondan baska ibâdet edilecek hiç bir ilâh yoktur.
Ona dayandim, o’na güvendim. O ars-i azîmin (büyük arsin) sahibidir.”)
Mahmut BABURKatılımcıdün hocamdan derse geç girdigim için:S heyy alttaki en son ne zaman sınawa girdin
Mahmut BABURKatılımcıewet dogru heyy alttaki sen vizelere girmedinmi bak biras ders çalış ha
Mahmut BABURKatılımcıben hala stres altındayım vizeler dewam edio ama şu sıralar baya bi hareketliyim kopya hazırla ders notlarını fotokopi çektir:D:D
Mahmut BABURKatılımcıbaytar_e wrote::-Eğer turist sezonundaysak neden onları avlamıyoruz;?????:yerlerde:
-çözümün biparçası değilsen sorunun biparçasısın…..:070:
-Kendini mutlu hissediyorsan , merak etme birazdan geçer:bravo::bravo::flowers:emegine saglık
Mahmut BABURKatılımcı:yerlerde:
Mahmut BABURKatılımcıyok be stresten baya bi zayıfladım hey alttaki vizelere çalışıomuşsun
Mahmut BABURKatılımcıbendeeee
Mahmut BABURKatılımcıboşaltmışlar çöpçüler çöpçüye nolmuş
Mahmut BABURKatılımcıama o ayakkabıyı başkasına 35 ytlye satabilirdi demek zararı 65 ytl
Mahmut BABURKatılımcıhatırlamıom baya oldu heyy alttaki en son ne zaman para harcadın
Mahmut BABURKatılımcıtek kelimeyle anatomiden korkmayacak kadar
YÜREKLİ

Mahmut BABURKatılımcıel arabiyyel vel hakka maçın bitimine war 5 dakka bizim takım 5 karşı takım halka:D:D:DD
Mahmut BABURKatılımcıtost çay vede bilgisayar(sabah sabah internet cafeye gidersen süper bi üçlü)
- YazarYazılar