Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcıoogonium
Mahmut BABURKatılımcıyoq walla mahi_?_
Mahmut BABURKatılımcıyapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz herşeyim dur gitme…
Mahmut BABURKatılımcıteşekkürler dilara hanım sorununuzla ilgiyi aktardım en kısa zamanda size cwp werecegiz bizi aradıgınız için teşekkürler ii günler:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
tekrar telefon çalıyor aloooo
Mahmut BABURKatılımcıen son lisedeyken çılgınlık yapmıştım heyy sen alttaki en son ne zaman dalından meyve koparıp yedin
Mahmut BABURKatılımcıbabamdan nie korkimki o benden korkuo asıl:D:bravo:çok para harcıom galiba ondan:Dheyy sen biras endişelisin galiba
Mahmut BABURKatılımcı:bravo::bravo::bravo:
Mahmut BABURKatılımcıgeçen sene anatomiye çalışmam gerektigini söyleyenlerin sözünü dinlemeliydim heyy sen en son ne zaman kuş gibi uçmak istedin
Mahmut BABURKatılımcı:yuhhu::yuhhu::064::Nana:
Mahmut BABURKatılımcı:yuhhu::yuhhu::064::Nana:
Mahmut BABURKatılımcıteşekkürler biraz stres basıyo tabi sınawlar yaklaştıkça hey sen alttaki derslerin çok iiymiş ama bi dersin warmışki çok korkuyormuşsun…
Mahmut BABURKatılımcıhoşgeldiniz paylaşımlarını beklioruz
Mahmut BABURKatılımcıhoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz
Mahmut BABURKatılımcıikinci dönemin konuları bunlar Karaboğa sizin üniversitede nasıl bilmiyorum ama bizde 3 ciltlik anatomi kitabının yarısı birinci dönem anatomi1 dersi adı altında işleniyor diger yarısıda anatomi2 dolayısıyla bizde bu konular anatomi2 nin konuları bu arada emegine saglık abi teşekkürler
Mahmut BABURKatılımcıhoşgeldin ertan58 paylaşımlarını bekliyoruz
- YazarYazılar