Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcıbence son post bende:bravo::flowers:
Mahmut BABURKatılımcızaten öyle bişey oldugu için hiç öyle bi şüpheye kapılmadım kesinlikle war olduguna inanıyorum çünkü hey sen alttaki en son ne zaman yüksek sesle müzik dinledigin için azar yedin
Mahmut BABURKatılımcınerden bildin bu sefer aileme bile söylememiştim tuttu valla akşam migren krizi geldi yine acile gittik 1 igne 1 serum + taxi parası baya iyi geldi şimdi çok iyiyim:D
Mahmut BABURKatılımcıgüzel olmuş emegine saglık aslı duysa bide:D
Mahmut BABURKatılımcıefendim dogum tarihinizi gün ay ve yıl olarak alabilirmiyim lütfen
Mahmut BABURKatılımcı:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:
Mahmut BABURKatılımcıitiraf ediyorum anatomiyide karsıda hiç sewmiom ama bazı şeyler ugruna ikisinede katlanıom eger bu sene anatomiyi geçemezsem benim için çok kötü olacak:S
Mahmut BABURKatılımcı:bravo::bravo::bravo::bravo:çok uyumayın son postu kaptırırsınız sonra:yerlerde:
Mahmut BABURKatılımcıwireless e baya kızmışsın anlaşılan pek anlamam anlat bakalım tek kelimeyle yüzügün_?_
Mahmut BABURKatılımcıtuttu ders çalışmak için biras yalnız kalmaya ihtiyacım war çünkü heyy alttaki woleybolu iyi oynuyomuşsun_?_
Mahmut BABURKatılımcıwireless pekii yalnızlıkmı yoksa sewmedigin kişilerlede olsa birileriyle olmakmı
Mahmut BABURKatılımcıethmoidale
Mahmut BABURKatılımcıarkadaşım olur pekiii salim_?_
Mahmut BABURKatılımcıyaklaşık bir ay önce trenle erzuruma gezmeye gittim ucuzya ondan:D:D sen alttaki en son ne zaman kaydırakda kaydın:D
Mahmut BABURKatılımcıhasta
- YazarYazılar