Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcıyırtılmış parçalarına nolmuş
Mahmut BABURKatılımcıyoq yeşil beyazı daha çok sewiyorum aslında ama tuttugum takımın rengi olması hasebiyle onlarıda sewiorum
Mahmut BABURKatılımcıthemem wrote:dilara wrote:[size=small]soru neredeee:happy::icon6:[/size]Evet dilara Soru nerde :icon6::icon6:

bi soru soran yoqmu yaa iiki bi unutmuşum alttaki en son ne zaman kahve falına bakmaya çalıştın
Mahmut BABURKatılımcısms avea saolsun 5 bin tane msj anca yetio ama günde bi defa aramak lazım
pekiii karmı güneşmi_?_
Mahmut BABURKatılımcıabi süpermiş bu resimler yaaa emegine saglık banadamı he sanada:D:D
Mahmut BABURKatılımcıgeçenlerde demiştim ama smsle sürekli derim
Mahmut BABURKatılımcıbende alttakini canım sıkıldıgı için :ban:lıyorum
Mahmut BABURKatılımcıdoktora gitmiş doktora nolmuş
Mahmut BABURKatılımcışimdi heyy sen alttaki en son ne zaman bi arkadaşına hediye aldın eger hala almadıysan bana alabilirsin:P
Mahmut BABURKatılımcıben üstteki seni şişman bir kıza çewirirdim:D:D:bravo:
Mahmut BABURKatılımcıthemem wrote:ne ev sahipleri var ya
bizimki ne yemege goturmesi, bana Ödemeli arama yapıyor konturu gitmesin diye ::Seee yuh artık bisim eski ewsahibide öyleydi şimdiki hacı biras arkadaşlara karışıo ama alışacak zamanla mecbur:D:D:D
Mahmut BABURKatılımcıdilara wrote:[size=medium]beklerken de şarkı söylerdim…dağlar mı , yollar mı ,denizler mi engel
[/size]
neden neden gelmez oldun
eller mi , diller mi , sözlerim mi engel
neden neden gelmez oldun
:whistling: :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:
:D:D
Mahmut BABURKatılımcıögrenmek tıpmı veterinerlikmi
Mahmut BABURKatılımcıarkadşlar sitede zaten war bu anatomi soruları falan bakmak isteyen warsa baksın histoloji slaytlarıda war ayyrıca ama arkadaşımızın elindeki soruları paylaşmak istiyorsa sitede paylaşabilir herkesde faydalanır
Mahmut BABURKatılımcıbalık hapı kullanıo bisim arkadaş sende dene istersen
doktoor bende migren war çok şiddetli krizler gelio kriz geldiginde ne yapayım - YazarYazılar